Defnee_ Mamaqueen bizimde çok öksürüyor balgamını çıkaramıyordu hastanedeki hemşire su verseniz balgamı yumuşatır çabuk çıkarır dedi su veriyorum öksürüğü yok denilecek kadsr azaldı bebeğim 5.5 aylık
Eliffatma0113 Mom544154 doktora gittik canım antibiyotik verdi geçti çok şükür elinden geldiğince çok su içir bizimkine çok su verdim faydası çok
Merve-miray Mamaqueen Asist mi vermişlerdi. O ilk başta çoğaltır sonra attırır. Klavunat diye antibiyotik ve iburamin zero şurup yazmıştı ve geçti çok şükür. Kızım 1.5 yaşında. Tereyağlı pekmez de verebilirsiniz oda geçiriyor. Geçmiş olsun
Muhammed-asaf Zeynebinannes teşekkür ederim aşırı öksürüğü var da hava veriyorum doktorumuz antibiyotik başlattı ama boğazları maf oldu çocuğumun
Zeynebinannes Muhammed-asaf allah şifa versin benim kızımda pozitif 5 buçuk aylık hastanede yatıyoruz Çarşamba dan beri 😐 evde atlatamadı maalesef ağır geçiriyor
Muhammed-asaf Zeynebinannes rabbim sifa versin inşallah çok zor ya bizde yattık 35 gunlukken hastanede rabbim muhtaç etmesin aratmasın da çok zor
Zeynebinannes Muhammed-asaf evet öyle maalesef ne aratsın ne eksik etsin çok şükür düzeldi kızım yarın taburcuyuz tedbir amaçlı durdurdu doktor 2 gündür