Serranin_annesi AlyaEce benim kızım 3 aylık olacak 10 gün sonra hiç tıkanıklık yaşamadık kedi hırıltısı gibi oldu doktora götürdüm bronşit dedi şimdi geçti çok şükür benimki normal doğum
Serranin_annesi AlyaEce 2 şurup verdi doktor 6 kere iğne oldu günde 8 öğün hava verdim o şekilde kurtulduk şükür bakalım doktoru ne diyecek
[silindi] Mamaqueen kesinlikle kozalak şurubu ama dogal olması lazım hatta siz yapın ben kendim yaptım cok basit
Eliffatma0113 Smyetugra şırınga derken nasıl yani nasıl bı şırınga icine ne koyuyorsun benim kızım kaç gündür balgamı birde öksürüğü var burnuda ayri bana yardimci olur musun canım lütfen 🥺
Smyetugra Eliffatma0113 normal iğne vurulan şırıngalardan içine izotonik su koyuyorum çekiyorum yani bildiginiz tuzlu su eczanelerde satılıyor onunla temizliyorum YouTubeda yapılışları var çocuklarda burun temizleme diye yazarsanız çıkar nasıl yapıldığı
prenses53d talula Ben sarımsakları da sürdüm öyle saniyordum yandı çocuğumun ayakları yeni yeni geçiyor
Mom544154 Mamaqueen merhaba nasıl şuanda geçtimi balgamı ne kullandınız acaba? Bi haftadır mahvolduk ilaçlarda işe yaramıyor atamıyor balgamı
Eliffatma0113 Mom544154 doktora gittik canım antibiyotik verdi geçti çok şükür elinden geldiğince çok su içir bizimkine çok su verdim faydası çok
Defnee_ Mamaqueen bizimde çok öksürüyor balgamını çıkaramıyordu hastanedeki hemşire su verseniz balgamı yumuşatır çabuk çıkarır dedi su veriyorum öksürüğü yok denilecek kadsr azaldı bebeğim 5.5 aylık