Serranin_annesi Mamaqueen Seninki büyükmüş limonlu su verin yeğenim de öyle limonlu suyu içince kusarak atıyormuş balgamı
Grlnl Serranin_annesi gerçekten kusarak atıyor. Bebeğim 7 aylık limon vermedim ama az önce üst üste k3 kere balgam kustu ve bi anda çocuk kendine geldi ateş düştü elleri ayakları ısındı ve emdi. 🥺
Serranin_annesi Mamaqueen cumartesi günü gittik doktora yarın kontrolü var hırıltısı gitti ama öksürük devam ediyor 5 günlük iğne verdi yaptırıyoruz bakalım inşallah atlatırız
Deletedmom896 Mamaqueen Antibiyotiksiz geçmedi kızımın 10 gün çektik 11. Gün antibiyotik başladık 12. Gün eser kalmadı
Mamaqueen Deletedmom896 bizde antibiotik kullanioruz hic kullanmak istemiyordum ama mecbur kaldik. Antibiyotige ragmen nasil bu kadar balgam var anlamlandiramiyorum
Minakanne Mamaqueen Serum fizyolojik verdi bize doktor yan yatr burnuna şırınga ile sıkıyordum sonra diğer burun deliğine sikip sırtına vurarak atmasini sagliyorduk biz sorun kalmadı çok şükür
Kocakgiller Mamaqueen bisolnatur diye bitkisel bi oksuruk surubu verdi doktor bzmde hırıltılı öksürügmz vardi kaka yoluyla balgam attiriyor devlet karsilamiyor 70 tl bi arastrn istersnz bikac gun kaka mukuslu geldi snrada iyilesti ztn ck sukur
Keremikonunannesi Kocakgiller Bende bir öksürse hemen içiriyorum, çok hızlı sonuç aldığım sevdiğim şuruplardan biri. İnşallah faydası olur post sahibine de.
talula Bebeğinizin ayaklarının altına zeytinyağında beklemiş sarımsak sürün. Önce sarımsağı yağda bekletin sadece yağını ayaklarının altına sürün kalın çorap giydirin yatırın bir de sırtına udi hindi yağı sürün
Asel10 talula merhabalar udi hindi yağı içilmiyor mu bende merak ediyorum o yağı araştırdığımda çok fazla olumlu dönüşler almışlarda
prenses53d talula Ben sarımsakları da sürdüm öyle saniyordum yandı çocuğumun ayakları yeni yeni geçiyor
Zeynebinannes Mamaqueen serum fizyolojik sıkıp hep çektim temizledim prospan öksürük şurubu kullandık buhar verdik ventolin ama bunlar pek işe yaramadı. 1 çay kaşığı pekmez verdik çok fazla balgam söküldü sonra hırıltı bile kesildi. Sizin bebeğiniz büyükmüş 1 tatlı kaşığı verebilirsiniz bence sabah akşam