SAHTEHESAP2 Merhaba sevgili anneler sütüm gelmediği için doğumdan beri mama kullanıyorum maddi darlıktan dolayı artık mamaya yetişemiyorum. Mama haricinde ne verebilirim 2 ay 20 günlük bebeğe? Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Mizmizmyrtle SAHTEHESAP2 canımm benim bebeğim de 2 ay 11 günlük benimde hiç sütüm yok mama veriyorum lütfen ama lütfen mama dışında hiç bir şey verme daha çok küçükler 🥺 evet mamalar çok pahalı seni o kadar iyi anlıyorum ki bize de bir kutu bir hafta anca gidiyor bizde tek maaşlayız ama aileler destek veriyor çok şükür biraz daha sabret en azından 5-5 buçuk aylık olana kadar sadece mama vermeye devam et ben su verirken bile günde bir kaşık 5 kere düşünüyorum Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
MotherOfAlmila SAHTEHESAP2 Hic bir sey veremezsin…. Maddi durumumuz yoksa cocuk biraz birikimden sonra yapilabilir di… Kendimizi korumak bizim elimizde.. Lutfen yazik etme daha coook ufak..
sevgii_123 Başka birşey veremezsin kuzum verme zaten hiç sağlıklı olmaz gerçekten sağlık ocağına fln sor mutlaka durumunuz yoksa devlet yardımcı olur
SAHTEHESAP2 sevgii_123 bende vermek istemiyorum ama şartlar el vermiyor. Sağlık ocağı 6 aya kadar mama dışında bir şey verme dedi. Gerekli yerlere yardım için başvurdum ama biraz geç işliyor uzun sürecek ve elimdeki son mama bitmek üzere
PrensinAnnesi2021 SAHTEHESAP2 hangi marka kullanıyorsunuz ? Daha uygun fiyatlısını denediniz mi ve bebeğiniz kabul eder mi bilemedim
SAHTEHESAP2 MotherOfAlmila henüz vermedim sadece bilgi edinmek istedim haklısınız tavsiyeniz için teşekkür ederim fakat yarın ne olacağını bilmiyor insan
Mom44454 MotherOfAlmila nerde bizim elimizde sana ne sorulmuş sen ne yazmışsın inşallah Rabbim sana da aniden nasip eder de elinde miymiş değil miymiş görürsün
Zlm MotherOfAlmila birincisi hiçbir korunma yöntemi %100 korunma sağlamaz ikincisi bugün durumumuzun iyi olması yarında iyi olacağı anlamına gelmez herşey insanlar için hayatları hakkında bilgi sahibi olmadığınız insanları bu kadar sert eleştirmeyin bence
MotherOfAlmila SAHTEHESAP2 Lutfen, belki durumun yok anliyorum ama ileride yasanacak bazi seylerin onune gecmek icin dogru neyse onu yapmak gerekiyor. 🙏🏽
SAHTEHESAP2 PrensinAnnesi2021 normalde bebelac kullanıyorum. Bimden bebivita aldım onu içince uyumuyor hiç 24 saatin 22 saati ağlıyor neredeyse
Yakamoz__00 Hiç bir şey verilmez malesef daha cookuxuk ek gıdaya 6. Ay gecilir sağdan soldan borç bulabilseniz iyi olur..