SAHTEHESAP2 MotherOfAlmila henüz vermedim sadece bilgi edinmek istedim haklısınız tavsiyeniz için teşekkür ederim fakat yarın ne olacağını bilmiyor insan
MotherOfAlmila SAHTEHESAP2 Lutfen, belki durumun yok anliyorum ama ileride yasanacak bazi seylerin onune gecmek icin dogru neyse onu yapmak gerekiyor. 🙏🏽
PrensinAnnesi2021 SAHTEHESAP2 hangi marka kullanıyorsunuz ? Daha uygun fiyatlısını denediniz mi ve bebeğiniz kabul eder mi bilemedim
SAHTEHESAP2 PrensinAnnesi2021 normalde bebelac kullanıyorum. Bimden bebivita aldım onu içince uyumuyor hiç 24 saatin 22 saati ağlıyor neredeyse
Yakamoz__00 Hiç bir şey verilmez malesef daha cookuxuk ek gıdaya 6. Ay gecilir sağdan soldan borç bulabilseniz iyi olur..
Halilbebek kutgun ya yeni katılmış daha 20 dakika önce banada biraz şey geldi ama araya bir bebek atılmış bebek söz konusu olunca dedim o kadar da düşmez insan bebeği kullanmaz
SAHTEHESAP2 kutgun ben para yada mama istemiyorum ki tavsiye alıyorum sadece ön yargılarınızı lütfen kendinize saklayın
kutgun Halilbebek ne yazık ki yapan insanlar var o post hala aklımda ve neden yardım etmedim diye vicdan yapmıştım sonra bir öğrendim dolandırıclık
Mom44454 MotherOfAlmila nerde bizim elimizde sana ne sorulmuş sen ne yazmışsın inşallah Rabbim sana da aniden nasip eder de elinde miymiş değil miymiş görürsün