yavrukussss ilkerinannesi Kalbimi yumusatti ben cok sogukkanli bi insandim simdi duygusallasiyorum hemen😪
newmomdady ilkerinannesi annemin nasil bize emek verdiğini ve aklimin almadigi biz 1 taneyi nasil buyutucez gozuyle bakarken annem nasil 10 tane doğurmuş Ve sabırlı olmayi bisey yaparken konusurken empati kurup 10 defa düşünüp soylemeyi öğretti
newmomdady Asyaaass bende sizinle ayniyim bebegim 4 aylik tek basima ustesinden geldim sezeryanli doğum yapmama ragmen tektim hep allah yardim ediyo ve gücleniyosun sonra kendinle gurur duyuyosun
Asyaaass newmomdady degıl mı. Evet Allah ncok güzel yardım ediyor. Gercekten insan kendiyle gurur duyuyor su anda yıne. Tek kalsam yıne bakarım hıc ihtiyac duymuyorum kimseye bız anneler hepimiz cok güçlüyüz 😍öyle arabam falan da yok her yere yürüme gidiyoruz bebek arabası da önümde 😂 elimde posetler ama o an hıc yorgunluk hissetmiyorum bende sezeryan dım dıkıslerım zorluyo Du sadece dua ediyordum patlamasın da Baska agrıya razıyım dye 😊
stnnfbbdbdv newmomdady al benden de o kadar sezaryan doğurdum ve hamdolsun tek başıma büyüttüm 3 aylığız bile şimdi
Deletedmom7283 ilkerinannesi yemek yememeyi öğretti 😂 sabah kahvaltısıyla duruyorum kocam gelse de biseyler yapsa da yesek diye beklerken yazıyorum Bunu 🥵🥲
Araseymen ilkerinannesi valla ne öğretti bilemem ama annelik tam bir vicdan azabı.hasta olur bakamadimmi derim,kizarim niye kızdım ki derim,eli taşa değse kendime dert ederim 😪
Miraccbaby59s ilkerinannesi Her ne olursa olsun dimdik ayakta durmayı güçlü olmayı ve sabırlı olmayı öğretti 💙🍀🥰
Hacer26 12 yasinda bi oglum 2 aylik bi kizim var. Annemin beni büyütürsen cok acımasız oldugunu;surekli beni azarlayan, her hareketimi yanlis bulan annemin aslinda beni cok sevdiğin için böyle davrandigini oglumda öğrendim. Suan için kizim da da soguk cay içmeyi öğrendim. Oglum sayesinde kizimi büyütürsen cok detaycı olmamayi
A1se ilkerinannesi Onun bir kokusuyla bir gülüşüyle herşeyi unutmayı ,Anneliğin tarif edilemiyceğini yaşanılması gerektiğini ondan başka güzel birşey olmadığını öğretti.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻
Sedanindenizi ilkerinannesi Uykumun en derin yerinde bile bir mikirdanmaya zink diye uyanmayi ogretti. Davul calsa duymayan bana😆
SEDANURRRR ilkerinannesi annelik bana günlerce uykusuz kalsam bile bitmeyen evlat sevgisini öğretti ❤️
Uyumsuzz Fedakarlık, sabır, tahammül, koşulsuz sevgi öğretti ❤ve tabiki çocuğu olan diğer insanları anlamayı öğretti önceden anlamazdım çocuklu insanın halinden😌
Sedagmlksz ilkerinannesi sıfır enerjiyle de her işe yetişilebileceğini öğretti☺️Eskiden olsa iki iş yapar yorulurdum şuan kendime hayret ediyorum 😅
Emirin_Annesi10 ilkerinannesi aç ve uykusuz kalınca ölünmediğini çişini altına yapmadan ne kadar uzun süre kalınabildiğini. Şimdilik bunlar birde karşılıksız sevgiyi , fedakarlığı en çok da SABR’I💟