Aae_08 Aşırı yırtılmaya bağlı kan kaybından ölmüş . Dedesi bildiği öz babasının tecavüzü sonucu . Dedesi yani babası annesine yani gelinine tecavüz etmiş
elmadilimim Aae_08 bu nedir yaa okurken midem bulandı Allah bütün tecavüzcülerin belasını versin. kafasına vura vura öldürsünler yaşatmasınlar lütfen
yildizligece Deletedmom896 😭😭😭😭😭 o yavrunun ne sucu vardi annesinin tavirlari bnim dikkatimi cekmisti muslumenin annesi defalarca kayinbabasinim tecavuzune maruz kalmis allahin belali artik bisey yapuslsin bitsin bunlat yeter yeter
yildizligece Ankakusu35 bunun yaslada bir ilgisi yok serefsiz serefsizdir allah belasini versin aci ceke ceke olsün😭😭
Deletedmom789 Ankakusu35 dedem 95 yaşındaydı ve artık son 5 yıldır bitki gibi yaşıyordu, bedeni ise sapasağlam tek bir hastalığı yoktu. Çok afedersiniz o haliyle erekte de oluyormuş yani. Sağlıklıysa yaşı 100 bile olsa sertleşme olabiliyor…
Deletedmom896 yildizligece Belki linç yiyeceğim ama o ANNE bunca sene nasıl susar ve bunca sene p sapıkla aynı ortamda nasıl Yaşar aklım asla almıyor !!!
elmadilimim yildizligece şunu anlayamadım neden tekrar tekrar bunu yaşadı o kadın ilk tecavüze uğradığında çocukları alıp polise sığınamaz mıydı sığınma evine geçemez miydi neden onların yanında kalmaya devam etti
Deletedmom896 Deletedmom789 Boyun kısmında dedenin DNA sı varmış ölüm sebebi tecavüz demiyor öldüren dede olduğundan şüphe ediliyormuş
Oblomovv Deletedmom789 ucim ve saadet özkan paylaşmış. Ensest vurgusu ne yazık ki soru işaretini gideriyor. Yine de umarım doğru değildir.
Hulya99999 Off evet ya aynı şey benimde aklıma geldi korkusundan sinmişse onada çok üzüldüm Deletedmom896
Deletedmom896 Narin9 Ya diyorum Ya en büyük korkusu Ya çocuklarım da aynı şeyi yaşarsa olmalıydı önceden önlem almalıydı gerçi şimdi ne desek boş… olan masum kuzuya oldu..
Deletedmom896 Deletedmom789 Yani şuan tek sebeb geçmişte gelinine ettiği tecavüz gösteriliyor müslümenin otopsisi bekleniyor
Narin9 Deletedmom896 öyle çok haklısın da işte dağdan dağa gidip çadır kurup hepsi tek çadırda kalıyor cahillikten hep
Tugbatugba123 Deletedmom896 sana katılıyorum. Kaç yıldır insan çocuklarınin halini birinde farketmiyorsa ikincisinde farkeder. Hadi kendini koruyamadi insan çocuklarına bunun yapilmasina nasıl göz yumar. Adalet var polis var şikayetçi olursun bukadsr basit. Hiç mi bir şey bilmiyorsun okadar mi cahilsin insam o pisliği öldürür yine çocuklarını korur ya
Ayazveatlasanne Deletedmom896 En son boynunda dedesinin yani babasının (ne kadar karmaşık ) DNA si çıkmıştı yayın yasağından soylemediler
Deletedmom896 Ayazveatlasanne DNA sı tükürüğü teri vs olabilir sperm demiyorlar ay allahım tecavüz olmasın diye nasıl diretiyorum içimde 😔
Elan Ayazveatlasanne peki bu şerefsizin oğlu yok mu yani gelinin kocası? Müslümenin annesinin kocası of dedeler babalar. Hepsi karman corman bela okumak da fayda etmiyor sapık kart dede inşallah bu masum yavruya birsey yapmamıştır