yildizligece Deletedmom896 dedesi oz babasi cikmis yillar once anneine tecavuz etmis muslumeye yani kendi kizinada tecavuz edip oldurmus kiz aşiri yirtilmadan kanamadan ölmüş😭😭😭😭😭😭😭😭 allahin belasi pislik
yildizligece Sarikuzumalp içim yaniyor benimde kizim var dayanamiyorum bu nasil bisey cehennem burasi bu dünya 😭😭😭😰
arasin_annesii yildizligece inşallah gerçek değildir diye o kadar dua ettim ki ama sanırım gerçek 😔 dedesi olacak pislik öz babası çıkmış sanırım tecavüz de varmış Allah belasını versin
yildizligece arasin_annesii allah belasini versin 😭😭 bnm psikolojim bozuldu cocuklarima bakamiyorum duydugumdan beri agliyorum cok kotuyüm
1234ikra yildizligece allah belasını versin inşallah artik son bulsun dedikce yine ayni pislikler serefsizlikler devam ediyor 😪😔
Ayazveatlasanne Deletedmom896 En son boynunda dedesinin yani babasının (ne kadar karmaşık ) DNA si çıkmıştı yayın yasağından soylemediler
Deletedmom896 Wolverine Yaaaa😔 bilmem neyini koparıp ağzına sokup sallandıracaksın bunu… bakıyorum hemen
Haticesarii Allahim evlatlarımızı korusun öyle bir dönemdeyiz ki kime neden güvenelim diye kendimizi sorgular olduk yavrum benim yaaa caniler bu insanlar yazık allah ıslah etsin
bikerem Deletedmom896 you tube kanalinda vatandaş erdal var,o anlatiyir ve dede yani asil baba bugun hapishanede sislenerek öldürulmus,muslumenin abisi intihar etmis ana yaşıyor,ve daha kotusu kadin buyuk kizinin kaynindan oldugunu söylemiş