Duygu97 Guley Guley E devletten dogum parası sorgulama yaz bak yatmıssa zaten orda ödeme aşamasında yazıor herhangı bı postaneden alırsın 40 45 gun ıcınde ytıyor
S2021S Melikemmm canım 144 den bilgi al.. Yaşadığın şehir de başvurman gereken yerin adresine kadar çok güzel bilgi veriyorlar.. Ben o şekilde başvurmuştum..
S2021S Snurak doğum ödeneği var.. Sizin bahsettiğiniz bilmiyorum malesef.. 2.anneliğim 5.11.2021 de başvurdum.. Demin 144 ü arayıp ödemenin durumunu sordum.. 12.ayın 25 inden sonra ptt şubesinden alabilirsiniz diye söylendi.. 400 TL… İlk annelikte 300 TL sanırım bu mebla..
ogr_anne93 Snurak Ben analık rapor ücreti aldım. 2 taksit şeklinde ödeniyor. İlkini 6000 tl aldım küsüratı da var. İkincisini de aralıkta alacağım.
S2021S ogr_anne93 o ayrı canım.. Çalışan anne için.. Bu TC vatandaşı olması yeterli.. Anne ve babanın.. Sizde bu haktan ayrıca yararlanabilirsiniz..
S2021S Melikemmm anne ve babanın TC vatandaşı olması yeterli.. Sağ doğan bebek için verilen bir ödenek bu 🤗 alırsınız, çalışma şartı yok bunda.. Hatta çalışan annenin doğum rapor ücretinin yanında, başvurması durumunda bu haktan da faydalanabiliyor 🤗
Duygu97 Snurak her dogumd babaya süt parsı yatıyor 200 lira anneye de ılk dgmda 300 ıkıncıde 400 üçüncüye 600 ben gecen gun aldım 600 lırayı 3 uncu cocugum ıcın baskada bı yardım bılmıyrm
DurununAnnesiiii linaninannesiiii benim 20 gün sonra yatmıştı 300 lira. başvuru yaptıktan en geç 1 ay sonra yatıyor ama sizinki baya olmul
Berilinannesi_ DurununAnnesiiii Bizim ki bi türlü yatmamıştı eşim her defasında sordu ama alamadık. Kızım 15 aylık olucak ve öylece kaldı daha da vermezler herhalde 😂 Alamayan bi ben kaldım galiba 🤦🏻♀️