2minosprenses Gizem59 aaaaa evet aman ali riza bey agzimizin tadi kacmasin kiz daha ne kacacak bi agzinizin dadi kaldi leyla kacti necla kacti oguz herkese yurudu bi hayriye kaldiydi neyseki dizi biti 🤣🤣🤣
Gizem59 2minosprenses Yaaa sorma adam içine ata ata ata ata sonunda felç edip öldürdüler garibi dünyanın bütün felaketleri bunların başına geldi🤣
NursenaT 2minosprenses çok güzeldi bence saçma sapan fakir kız zengin oğlan dızılerını tiye alıyordu 😄
2minosprenses iremyy vuyh bacim bu matmazele soktugu laftanda uzun nazil aklinda tutun resmen bu gunler icin 🤣🤣🤣sende benim gibi fanatikmisin kac sezom izledim bilmiyorum ☺
iremyy 2minosprenses Her sene neredeyse sırayla malumunuz Aşk-ı Memnu, Doktorlar, Yaprak Dökümü, Öyle Bir Geçer Zaman Ki.. Vs. izliyoruz işte. Replikleri onlardan önce söylüyorum ama hâlâ zevkle izlerim. 😂
Karakiz1 2minosprenses Anne dısarı cıkıp kardan adam yapalım mı ? Koca gelinlik kızsın dısarı cıkıp yapılmaz öyle İçi Adam Cekiyo derler 😂 ( sıdıka )
Bulutbey Gezdireyim sana bütün Avrupayı.. Edirne,Çorlu,Tekirdağ,Keşan dolaşalım bütün Avrupa’yı arabaylan