2minosprenses gocebebirbayan ajajshajah feroş un bi repligi daha verdi ya unutum oda cok komikti 🤣🤣🤣ama hatirlaayamadim
2minosprenses 2-erkekannesii o repliiklikten cikti canim o zirve artik her bolum fırtlatiyordu hurem 🤣🤣🤣🤣🤣“gebeyim ”“sultanim gebeyim” “hurem sultan gene gebe ”🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
2minosprenses Gizem59 ayyyy birde sey vardi dimi siz anneleri tarafindan size emanet edilen cocukları her bakimdan yetersiz gordugunuz bir kadinin annelik etmesine siz karsiniz ama 🤣🤣🤓🤓🤓🤓🤓
2minosprenses Merve ayyyyy kiz gerekli bir bilgiyi bu kadar ez beleyemem ben ama bunu unutamiyorum 🤣🤣🤣
Gizem59 2minosprenses şey bide yaprak dökümü hayriye hanım aman Ali rıza bey ağzımızın tadı bozulmasın 😅
2minosprenses Gizem59 aaaaa evet aman ali riza bey agzimizin tadi kacmasin kiz daha ne kacacak bi agzinizin dadi kaldi leyla kacti necla kacti oguz herkese yurudu bi hayriye kaldiydi neyseki dizi biti 🤣🤣🤣
NursenaT 2minosprenses ağzınla soyledıgının kulagınım duyduğunun tutuğu bir mi ismail abi - Leyla mecnun
iremyy Firdevs Yöreoğlu: “Artık onlara kimse engel olamaz birbirlerini seviyorlar görmüyor musun?” Bihter Ziyagil: -“Asıl bunun için boz diyorum sana bunun için. Ölüyorum anlasana! Gözlerimin önünde birbirlerini seviyorlar. Ben işkenceler içinde kıvranırken onların mutluluğundan ölüyorum. Anne ben ölüyorum yardım et..” Bihter’in Firdevs’e yürekten anne dediği nadir sahnelerden.. :)
2minosprenses iremyy vuyh bacim bu matmazele soktugu laftanda uzun nazil aklinda tutun resmen bu gunler icin 🤣🤣🤣sende benim gibi fanatikmisin kac sezom izledim bilmiyorum ☺
Gizem59 2minosprenses Yaaa sorma adam içine ata ata ata ata sonunda felç edip öldürdüler garibi dünyanın bütün felaketleri bunların başına geldi🤣