NursenaT 2minosprenses çok güzeldi bence saçma sapan fakir kız zengin oğlan dızılerını tiye alıyordu 😄
Gizem59 2minosprenses Yaaa sorma adam içine ata ata ata ata sonunda felç edip öldürdüler garibi dünyanın bütün felaketleri bunların başına geldi🤣
2minosprenses iremyy vuyh bacim bu matmazele soktugu laftanda uzun nazil aklinda tutun resmen bu gunler icin 🤣🤣🤣sende benim gibi fanatikmisin kac sezom izledim bilmiyorum ☺
iremyy 2minosprenses Her sene neredeyse sırayla malumunuz Aşk-ı Memnu, Doktorlar, Yaprak Dökümü, Öyle Bir Geçer Zaman Ki.. Vs. izliyoruz işte. Replikleri onlardan önce söylüyorum ama hâlâ zevkle izlerim. 😂
Karakiz1 2minosprenses Anne dısarı cıkıp kardan adam yapalım mı ? Koca gelinlik kızsın dısarı cıkıp yapılmaz öyle İçi Adam Cekiyo derler 😂 ( sıdıka )
Bulutbey Gezdireyim sana bütün Avrupayı.. Edirne,Çorlu,Tekirdağ,Keşan dolaşalım bütün Avrupa’yı arabaylan
Yeniyanne27272 2minosprenses PEMBE - bu hayatta 2 şeyi çok severim birincisi paradır FATOŞ-2.cisi nedir PEMBE - o da paradır 😀😀