IceLady Lizzz ilk gebeligimde cok hızlı kg vermıstım 1 seneyi buldu ama bu sefer daha hızlı verdim sezeryan olmama ragmen. Diyet yapmadım aksine aşırı yiyorum ama aksamlari yemiyorum( bu bende alıskanlık hiç bir zaman aksam yemem) cok emziriyordum halen öyle ve cok su tükettim durmadan su içiyordum. Nasıl oldu bende anlamadım
Lizzz IceLady çok iyi ya bende vermek istiyorum başlıcam dikkat etmeye emzırınce nasıl olur bılmıyorum 🤔😕
Rabialmila Mom5441 57 ile hamile kaldım 64 ile doğuma gittim ciktigimda 57 kiloydum ama şuan 50 ye düştüm(dogumdan1 ay sonra flaan)😭😂ağlasam mı gulsem mi bilemiyorum lise zamanındaki kilomdayim yani .benim için iyi ama herkes bu ne zayıflık diyor
Oykumlina_1 Mom5441 75 kiloyla hamile kaldım. 110 kiloyla doğum yaptım. Şimdi ise 92 kiloyum bi 15 kilo fazlam var. ( boyum 1.80 ama ) 🤪 allahtan boyum uzunda kiloyu kaldırıyorum yoksa yürüyen varil gibi olurdum
Hygge Mom5441 50 ile hamile kalıp 64le doğuma gitmiştim, sanırım bi 5 6 ay 55 kiloda kaldım ama sonra atağıydı dişiydi derken hiçbir şey yiyemedim, haliyle gitmeye başladı kilolar. 52 53 oluyor şimdi, kilo verdikçe ekmeğe bisküviye tatlıya abanıp kilomu geri alıyorum, diğer diş çıkarken yine kilo veriyorum. Öyle gidiyor işte aylardır 😃
1prens_annesi Mom5441 60 ile hamile kaldım 97 ile doguma gitmiştim 🤦♀️2 yıl oldu ve şuan 74 kiloyum aralıklı oruca başladım ıns tekrar 60 olurum
KumsaLina Mom5441 61 kiloyla hamile kaldım 79 ile doğuma gittim eve geldiğimde 72 kiloydum şuan 67, daha da gitmiyor kızım 4 buçuk aylık ancak spor yapmalıyız
sutlucikolata Mom5441 64 le hamile kalmistim 80 le doguma girdim dogum ertesi 70 lerdeydim ama hatirlamiyorum 😕
Deletedmom_36 Mom5441 66 hamile kalip 80 dogurdum hastanede tartildim dogumdan sonra 74 olmustum hemsire hic vermemissin dedi 8 saat once dogurmusum ne veriyim daha😅Kizim saolsun o kadar yorduki 58 lere dustum su an 68 oldum tabi o ayri😅😅
Ogretmenkiz Beyziikoo tam olarak herşeyimiz aynı olmuş 😃 bende 58 düştüm tekrar aldım 62yim hedef 55 ama istek istikrar yok🙈
Beyziikoo Ogretmenkiz Valla istikrarla 65ten 62ye iki haftada düştüm sonra aniden işe başlayınca hobaaaa leslie falan hak getire bahane buldum abur cubura devam 😂😂😂
beyyza77 Mom5441 58 ile hamile kaldım 83le doğuma girdim üç gün sonra tartıldım 77 çıktı şu an oğlum 5 aylık ben 67 kiloyum ama emzirmeme rağmen durdu kilo vermem spora başlıcam artık
Katun Mom5441 47 ile hamile kaldım 70 ile doğuma girdim ertesi gün tartılmadım ama çok ödemim vardı. 71 gün falan oldu doğum yapalı 53 kiloyum🥴
Usraaa En çok alan benim galiba 87 ile hamile kaldim 117 ile dogum yaptım 103 kiloda kaldim emziremedigim icin veremiyorum da
Bebikomom-_- Usraaa canım ortak arkadasm😅 bakıyorum bende en çok alan benim diyorum 70 hamile kaldım doğuma 100 rakamlarla girdim 97 doğumdan sonra 92 de hep takılı kaldim şimdi 85 86 çıkıyor tartıda nasıl bu kadar kilo aldım bende bilmiyorum😩
Sisi Mom5441 ben 78 le hamile kaldım 107 ile doğuma girdim doğumdan çıktığımda 100 kiloydum şuan 88 kiloyum 🥰 hala da devam ediyorum diyete yaza kadar 60 ı görmeyi umuyorum kendime hedef koydum
Bebe1 Sisi sütünüz kesilmiyormu peki yedıklerınıze nasıl dıkkat edıyorsunuz ben dıkkat edınce sutumde azalma oluyor
Sevo2855 Benim saçma kilom,55 le hamile kaldım 64 e doğuma gittim 57 ye düştüm şimdi tekrar 64 oldum,hamilelikte yiyemedim diye aşırı yiyorum,emzirmiyorum da,çok kilo almadım hamilelikte diye seviniyodum ama şimdi daha kötü🤦🏻♀️
Annekizz Mom5441 Doğuma 51 kg ile girdim 2 gün sonra 45dim. Şuan bebeğim 10 aylık olucak ve ben 39 kiloyum 😒