Mom5441 Doğum sonrası ertesi gün kaç kilonuz gitti?😁 Ben 59 ile hamile kaldım 75 ile doğuma gittim.Doğumdan ertesi gün 68 olmuştum🌸Şuan 9 kilo fazlam var umarım o da gidecek 😂
TheBaby Mom5441 Valla onu hatırlamıyorumda. 56 ile hamile kaldım İlk doğuma 85 ile girdim. 3-4 ay sonra 60 kg dım. İkinci doğuma 80 ile girdim 2 ayda 12 kg verdim. Şu an 68 le devam. Ama durdu resmen. Hızlandırmaya çalışıyorum. Sanırım yaşla alakalı.
Balkizlarim Mom5441 49 kilo ile hamile kaldım 70 ile doğuma girdim ertesi gün 67 falandim 🙊 şuan 54 kiloyum 3 tane kızım var 7 senedir spor yapıyorum zumba dansı , günde 4 litre su, mekik roman havası vs ip atlama her gün değişik yani kol çalışmaları vs 🙈😍
e1if Mom5441 50 kilo ile hamile kaldım 68 ile doğuma girdim şu an 56 kiloyum, azcık göbek kaldı onu da eritmem lazım 😂
Beyziikoo Mom5441 62.2 ile gebe kaldım 🥰 78 kg ile doğuma gittim 🤯 Eve geldiğimde 71 kg gördüm tartı da ⚖️ (derdim neyse hemen tartıya çıktım 😂😂) Şu an 62 kiloyum hepsi gitti 55e düşmek istiyorum ama bol bol abur cubur yiyorum harika değil mi 🤭
Kirazangel Balkizlarim 53 le hamile kaldım 67 ile doğum yaptım.bebeğim 2 aylık şuanda ve kilom 56.ama göbeğim kaldı 3.çocuğum.göbek için bir hareket önerirmisiniz ya çok sinir bozucu
Aslimmm e1if gobeyi eritirsenyaz bende eriteyim 4 gundur dogum yapmisim kilolara bakamadim amagobek var
Ogretmenkiz Beyziikoo tam olarak herşeyimiz aynı olmuş 😃 bende 58 düştüm tekrar aldım 62yim hedef 55 ama istek istikrar yok🙈
Kestanesekeri 67 ile hamile kaldım 90 kilo ile doğuma gittim.86,5 ile eve geldim 3,5 kg doğdu çocuğum 😂
fresh_mom Kestanesekeri aynı ben 68 ile hamile kaldım 88le doğuma girdim oğlum 4,5 aylık ve 78 kiloyum belki 80 bile olmuşumdur 🤦🏻♀️
Zeyd-sevilay Kestanesekeri ayy aynı ben😂 67 ile hamile kaldım 90ile doğuma girdim eve geldiğimde 86-86 kg gördüm oğlum 3.520kg doğdu şuan 77-78 kg bu arada ama yapıştı aylardır aynı kilodayım yaa şuan 6aylık oğlum
Ayazinannesi3001 Mom5441 65le hamile kaldım. 67.5 yada 68 di o ara biseydi doğuma girdim. Zaten hamile kaldım 5 kilo vermiştim ilk 5 ay. Sonra az yükseldi.
PurpleTail Mom5441 58 ile hamile kaldım 67 ile doğuma gittim. Ertesi gün eve geldiğimde 61 kd idim aradan 2 ay geçti şuan 55 kg yum😬
Minikannesiii0655 Mom5441 59 la hamile kaldım 76 doğuma gittim 10 kilo gitti kaldı -6 🥴 yapıştı oda gitmiyor
birmelekannesi2 Kızlar korse kullanan oldu mu aranızda ve faydasını gördünüz mü 😊 sezaryan dogum yaptım cok az bısey göbek kaldı belki faydası olur diye korse arayışındayım
Yusufmirza birmelekannesi2 bende aldım fakat daha karnım da ağrı devam ettiği için kullanamadım. Faydası olduğunu söyleyenler var ama. Siz ne zaman doğum yaptınız
Bebe1 birmelekannesi2 ben ilk hafta kullanmaya başladım hızlı bi şekılde gobegım gıttı ama az bişey var oda fazla kılom var oda gıdınce gobegımde gıder bence yanı onerıyorum korseyı keske daha uzun taksaydım belkı o kalnda gıderdı ilk ıkı hafta kullandım sonra sıkıldım
Cookie Mom5441 57 kilo ile hamile kaldım berbat bi hamilelik geçirdim 50 kiloya düştüm 58 le doğuma girdim , doğumdan sonra hiç tartılmadım ama en az 5 kilo gitmiştir 😏
IceLady Mom5441 55 ile hamile kaldım 85 doguma girdim. Dogumdan 4 ay sonra 60’ı gordum. Az biraz kaldı kilom oda geçer gider
bozaci IceLady sizce kilo verme süresi olarak ne zaman asıl vermeye başlanıyor ben 2. Aydayım daha 22 kilo aldım sadece 10u gitti
ketcapli_lahmacun Mom5441 Bende 58 ile hamile kalmıştım. 😅 73 kilo ile doğuma gittim. 🥴 Şimdi ise 62-63 arası gidip geliyorum. 🍀
pinar5 68 le hamile kaldım 87 la doğuma gittim 82 doğumdan çıktım lohusalıkta 89 oldum😂 diyetisyene başladım 73 kiloyla devam ediyorum 🤣
IceLady Lizzz ilk gebeligimde cok hızlı kg vermıstım 1 seneyi buldu ama bu sefer daha hızlı verdim sezeryan olmama ragmen. Diyet yapmadım aksine aşırı yiyorum ama aksamlari yemiyorum( bu bende alıskanlık hiç bir zaman aksam yemem) cok emziriyordum halen öyle ve cok su tükettim durmadan su içiyordum. Nasıl oldu bende anlamadım
HeyMoms Mom5441 hamilelikten önce 67 kiloydum.10 kilo aldım 77 ile doğuma girdim,şu an 61 kilodayım 1 yıldır🤗kayınvalide ile yaşadım birkaç ay ozaman gitti kilolar😂