Yagmurtekin Arasannesi- Kukuli pasaklı 😅😅 oğlum da çok seviyor bende dinleyince evimin ne kadar pis olduğunu hatırlayıp motive oluyorum sonra hoppaaa temizliğe 😅😅
Elifnuronuk Nil Karaibrahimgil’den annelere ninni … oğlum 6 aylık bazen beni çok bunaltıyor kendimi yetersiz hissediyorum ve hemen bu şarkı eşliğinde bulaşık makinesini boşaltıyorum 🤣🤣🤣
Tuana0804 Arasannesi- Hiss’in tum şarkilarini dinliyorum, kavga ederken İstemirem’şarkisini daha çok açiyorum, dans ederek kendi kendime, son zamanlar Karma’şarkisina kafayi takmişim
Furug Arasannesi- Esim de beni cok iyi tanimis olmali ki 👇bu sarkiyi ne zaman dinlese ben geliyormusum aklina 😅 aferin dedim
Eslemin_Annesiii Nzlykp2103 şükür benim gibi arabesk seven biri çıktı burda :D bnde Müslüm gürsel ferdi tayfur şarkılarını çok severim özellikle ferdi tayfuru bayılırım
Nzlykp2103 Eslemin_Annesiii 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 evet kız bende okudum da arabesk yok pek . Bende çok severim arabesk valla ❤❤❤🥰🥰
Msstiskaya Arasannesi- kızımın anniiiii şarkısı yada ağlama şarkısı falan 😁😁😁 öyle bir lüksüm yok şu an
Eslemin_Annesiii Nzlykp2103 helal kız sana yorumları okuyorum hep pop Rock yabanci Bi kişide gorcem mi dedim arabesk sen çıktın:D
Nzlykp2103 Eslemin_Annesiii o zaman hadi benden sana gelsin .❤❤🥀 Sen rüyalar aleminde Yeni aşklar hevesinde Bense yine uykusuzum Bir sabahçı kahvesiiinndeeeeee 🚬☕