Eslemin_Annesiii Nzlykp2103 şükür benim gibi arabesk seven biri çıktı burda :D bnde Müslüm gürsel ferdi tayfur şarkılarını çok severim özellikle ferdi tayfuru bayılırım
Nzlykp2103 Eslemin_Annesiii 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 evet kız bende okudum da arabesk yok pek . Bende çok severim arabesk valla ❤❤❤🥰🥰
Msstiskaya Arasannesi- kızımın anniiiii şarkısı yada ağlama şarkısı falan 😁😁😁 öyle bir lüksüm yok şu an
Eslemin_Annesiii Nzlykp2103 helal kız sana yorumları okuyorum hep pop Rock yabanci Bi kişide gorcem mi dedim arabesk sen çıktın:D
Nzlykp2103 Eslemin_Annesiii o zaman hadi benden sana gelsin .❤❤🥀 Sen rüyalar aleminde Yeni aşklar hevesinde Bense yine uykusuzum Bir sabahçı kahvesiiinndeeeeee 🚬☕
Annesininprensesi55 Arasannesi- Bende saç kurutma makinesi sesi süpürge sesi çamaşır makinesi sesini çok seviyorum kızımdan alıştım vazgeçilmezim oldu😂😂😂
Deletedmom00881 Arasannesi- o anda mutlu eden değil dahada ağlatan müzik dinlerim hep, azer bülbül, Müslüm Gürses müzikleri
Mombaby Arasannesi- motive icin yedi numara yada ayrilsakta beraberiz izlerim kafami donlemek icin opera finlerim dertliysem toygar isikli😸