Oğlum 25 aylık 22 aylıkken sadece uykuya geçiş emmelerine geçtik bu süreçte gündüz emmelerini bitirdim ama hep konuşarak birde güle güle meme kitabını aldım beraber okuduk artık sadece ben sana haber verince emebileceksin dedm ilgisi gündüz dağılıyordu ama gece sabaha kadar memede kalıyordu 3 gün önce artık o kadar yoruldum ki sabah 6 da artık memede süt bitti dedim oyun oynadık sonra uyku saati gelince ağladı istedi hemen hazırlandık dışarı çıktık öğle uykuları arabada geçiyor 3. Gün gece kalkınca su teklif ediyorum ilk gece ağladı ama kısa sürdü su içti yattı 4 kere uyandı aynı şekilde tekrarladım su verdim 2 gece daha kolay oldu ama bugün çok istedi yine aşırı zorlandım ama kararlılığımo sürdürdüm tabi göğsümde süt birikti oda zorluyor ama alışacağız benm içinde çok duygusal ne kadar yorulsam da koskoca 25 ay ve 25 ay boyunca hiç deliksiz uyumadık şimdi meme istediğinde sadece öpüp koklayabilirsn diyorum yavrum öpüyor heme. Kapatıyorum ve açık bir şekilde dolaşmıyorum bakalım sürecimiz nasıl son bulur sevgiyle sonlandırmaktı amacım sürekli konuşup iletişim şekilde anlatıyorum sen büyüdün demiyorum büyüdüm diye ayrılık kaygısı oluşmasın diye memede süt bitti zamanı gelince bitecek algısını 3 aydır oluşturuyordum tabi oluşsada yaşarken kolay olmuyormuş yinede şunu anladım annenn karar vermesi önemli eğer anne karar verip sonuna kadar dediğinn arkasında duruyorsa o netliği anlıyorlar . Ve şunuda belirteyim şimdiye kadar benden başka kimseyle uyumadı ne sallama ne başkası ne baba hep tek başınaydık o yüzden en iyi yolun bu şekilde olacağına inandım böyle gerçekleştiriyorum 🥰🤗