EmineB10 Nagihadel her gün yıkamak hasta yapmaz suyun ve ortamın sıcaklığına dikkat ederseniz iyi bile gelir. her gün sık gelirse gün aşırı yıkayın banyodan sonra iyice kurulayın ev sıcaksa çok kalın giydirmeyin. Terlediği için oluyordur
Aalizzwell KbrMte yıkanarak bebek niye hasta olsun ki ben yaz kış hergün yıkarım çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı
Cherryblossom Hergun olmasada gun aşırı mutlaka yıkayın ama üşütmeyin de bebeginizi kısa sureli olsun sonra guzelce kurutun pudra falan sakın sürmeyin doktorunuza danisarak guzel bir krem sürebilirsiniz zamanla geciyor endise etmeyin nazikce silin tahris olmasin🌸
Keremikoo Nagihadel bogum yerlerini kuru tutun temizleyin sık sık. Birde gül suyu da ise yaramisti yazin daha cok oluyordu. Banyo yaptirirken o bolgeleri elinizle sabunlayin biraz kurur temizlenir hem.
MerveAlaca67 _YanakReisinAnnesii iki gün yaptım sadece geçti ama banyo yapmadığım günlerde silip kuruluyorum mutlaka boynunun altını krem pudra sürme bence bu en temizi
Ohaezgi Nagihadel bizimde öyleydi canım krem sürüyordum ama şuan boyun boğumu kalmadı 9 aylık yani olmuyor artık
Aybersa Nagihadel bol bol yıkayıp kuru tutun sonrasında da. Benim oğlumda da olmuştu , sudocrem ve bepantol sürmüştüm ,ama çoğunlukla yıkamak iyileştiriyor🌼
Nagihadel Aybersa bende şimdi Bepanthol sürdüm ama artık orayı kuru tutmam gerkiyormus onu öğrendim 🙂
Aalizzwell KbrMte ne alaka ya bebeği banyo yaptırıp ev ısısında tutunca niye hasta olsun siz yıkayıp sokağa çıkıyorsanız o başka
Sunlight KbrMte Neden? bebeği soğuk suyla mı yıkıyoruz da üşütsün. Yada siz banyo yapınca hasta mı oluyorsunuz. Bebeklerin yetişkinlerden daha bile sık yıkanması lazım. Ne isilik olur ne pişik olur hemde yıkandıkça rahatlar. 1 hafta aşırı uzun bi süre. Yazın her gün kışın gün aşırı mutlaka yıkarım çocuklarımı ve hiç üşütmediler
Tugce MerveAlaca67 aklın yolu bir ben de bugün aynı şeyi yaptım fakat bez hafif yapışır gibi olmuştu dehşete kapıldım artık korkuyorum koymaya 😢
MerveAlaca67 Tugce gazlı bez deneyin o zaman o yapışmaz ıslak kalmasın ıslaklık olursa da yapışabilir kurulayıp bezi öyle koyun bizim hiç yapışma olmadı iki günde geçti çok artık olmuyor şükür
Zormama rabiaakdas biliyorum zararli oldugunu bi kereye mahsus dedim, eskiden hepimizde kullanmislar ve surekli, su an keyfi kullanmayacak az bir sey sadece o kisma surse en azindan kuru tutar yara derinlesmez
Aybersa Nagihadel evet , yumuşak bir bezle sürekli kuru tut ,ama bol yika sakın korkma hasta olur diye😍
Mavilimorcicek Ebrulideniz sanmıyorum canım geçmişten gelen bişey aman hasta olur her gün yıkanmaz lafları eminim her anne duymuştur büyüğünden cok şükür oğlum 15 aylık göbeği düştüğünden beri hergun yıkarım ekşisini değil artisinj gördüm hep