Nagihadel Bebeğimin boynu hem kızarık hemde çok kötü kokuyor galiba pişik oldu ne yapmam gerekiyor bilinçli anneler yardım edebilir mi?
Mbal Nagihadel her gün duş almalı. Doktorumuz her gün yıkayacaksın dedi 10 aydır neredeyse her gün yıkanırız.
KbrMte Mbal bu kış gününde her gün çocuk nasıl yıkanır daha çok küçükler :( hastalığa davetiye.. Haftada 1 yıkıyorum 2 aylık bebeğim ve diğer günler ılık su pamuk yada yumusak bi bezle siliyorum..
Mavilimorcicek KbrMte banyo yaparak hasta olmaz bebekler işte bu da bir eski kafa zihniyeti biraz okuyup araştırıp kendinizi geliştirin lütfen güzel annemiz
Mbal KbrMte bebek yıkandığı için hasta olmaz. :) özellikle tembihledi ısrarla kaç kere her gün yıkanacak akşam yatmadan diye. Prof alerji doktoru Gazi’de. Bir kere de pişik isilik vs olmadı.
Deletedmom789 KbrMte ☺️ elektrikli ocak açarsanız hiçbir sorun olmaz. Bebek yıkana yıkana büyür derdi kayınvalidem, öyle gerçekten. Şuan hergün yıkasanız yeridir
Aalizzwell KbrMte yıkanarak bebek niye hasta olsun ki ben yaz kış hergün yıkarım çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı
Tugce Nagihadel maalesef bizde de oldu. Bugün doktoruma mesaj attım bir krem önerdi 4-5 gün günde 3 kez kullanmamızı söyledi ancak ismini vermeyeyim çünkü yan etkilerini okuduğumda kullanmama kararı aldım. Günlük yıkama deneyeceğim umuyorum iyiye gider.
_YanakReisinAnnesii Nagihadel malesef bu sorun 2 gün yıkamasam bizde de oluyor ben o yüzden 2 güne bir yıkıyorum eğer çok fazla kızarıksa da pişik kremi sürüyorum ama en iyi geleni 2 güne bir yıkamak 👍
Nagihadel Sevgi-Aslan ben kuru tutmadım hiç o yüzden oldu herhalde birde sizin dediginjz gibi yaparım 🙂
MerveAlaca67 Nagihadel temiz bir bezı ıslatıp sil güzelce sonra da kurula ve boynunun altına pamuklu bir bez parçası koy günde iki üç kere tekrarla gece de o bezi koyup yatır etleri birbirine değmesin hemen geçiyor krem falan sürme daha kötü yaptı benim bebeğimi direkt temiz ve kuru kalması ve oraya koydugum bez iki günde iyileştirdi şükür
_YanakReisinAnnesii MerveAlaca67 peki bunu sürekli yapıyor musunuz yapmadığınız zaman tekrarlıyor mu pisikler acaba ?
Tugce MerveAlaca67 aklın yolu bir ben de bugün aynı şeyi yaptım fakat bez hafif yapışır gibi olmuştu dehşete kapıldım artık korkuyorum koymaya 😢
MerveAlaca67 _YanakReisinAnnesii iki gün yaptım sadece geçti ama banyo yapmadığım günlerde silip kuruluyorum mutlaka boynunun altını krem pudra sürme bence bu en temizi
Zormama Nagihadel krem surmeyin nemli kalmasin, gunluk temizledikten sonra iyice kurulayin, bir iki kereye mahsus bebek pudrasi kullanabilirsiniz, bizimki oyle hemen toparlamisti. Banyo yaptirmaniza gerek yok her gun
Rainyellow Nagihadel bebeğim ilk doğduğunda boyun boyunları pişik olmuştu gazlı bezi minik minik kesip boynunu kremledikten sonra gazlı bezleri koyuyordum boğumları birbirine temas etmesin diye 2 güne iyileşmişti
Deletedmom789 Nagihadel boynuna kullandığınız bebek yağını pamuğa döküp sürün, bakteri oluşmasını engeller
herseyyalantekgerceksen Nagihadel ben de bir kaç kez mavi hametan sürdüm düzeldi ama temiz tutmak lszm hava alması da gerekiyor
Aabt112 Nagihadel pişik nemlenırse mantar olur cok kremlı tutmayın ve pısıgın en ıyı tedavısı yıkamak