nneslihan -erCansu- keşke bende hissetmeseydim, ev dubleks kızımı uyutup yemek yapacaktım odası üst katta, mutfak alt katta. Uyutup asla yemek yapamam bir şey olurda yetişemem diye 🥺
ceyhunun_annesi gizemito hadi yaa bende gunesevlerdeyim haskoy de ama hissetmedim iyiki hissetmedim ay çok panik olurdum ben Allah tekrarını yasatmasin
Nurtalib linaninannesiiii ayy dün birisi yazmisti ay tutulmasından dolayi deprem bekleniyormus falan diye gecmis olsun
IceLady Nurtalib bişeyin tutulmasına falan gerek yok zaten :) hava şartlarını kendini belli ediyor. Bir sıcak bir soğuk normal boyle olması. Bende 1,2 aydır beklıyorum depremi. Hava durumu her zaman neyin ne olacagını gösterir. Alışacagız yapacak bısey yok
Balarisi_melisEla Gryffindor zangır zangır o nasıl bi gürültüydü Duzcedeyim 5.3 hissetmemek mümkün değildi ,bebeğimi yerde oturmuş emziriyodum 2. Kattaydım büyük oğlum alt kattaydı hemen ona koştum nasıl ağlıyodu
Gryffindor Balarisi_melisEla Çok geçmiş olsun. Ben İstanbul için demiştim. Ben burda böyle hissettiysem sizleri düşünemiyorum. Rabbim daha büyüklerinden korusun
PPrensannesiiii İstanbul’dayım hissetmedim çocuğu yatırmıştım bende uyuyakalmışım ondan hissetmedim heralde