Busraaa333 linaninannesiiii Kocaeli deyim ben hissetmedim ama arkadaşlarım. Hep hissetmiş. İstanbulda ailem hissetmiş 5.3 Düzce 😟
nneslihan linaninannesiiii hissettim bende, koltuk gitti gitti geldi eşimi aradım hissettin mi diye oda hissetmiş İstanbul gaziosmanpaşadayız bizde rabbim beterinden korusun🙏🏻
Balarisi_melisEla Gryffindor zangır zangır o nasıl bi gürültüydü Duzcedeyim 5.3 hissetmemek mümkün değildi ,bebeğimi yerde oturmuş emziriyodum 2. Kattaydım büyük oğlum alt kattaydı hemen ona koştum nasıl ağlıyodu
Melihakrds Busraaa333 bende izmitte hissetmedim ailem düzcede onlar aradı haberim oldu telefonda konuşurken tekrar olmuş orda
Cookie Hissettim tamda bu posta yorum yaparken 😂 Elim ayağıma dolandı hemen üstümü giyip aşağı indim havada buz gibi tekrar eve çıktım 😏
nneslihan -erCansu- keşke bende hissetmeseydim, ev dubleks kızımı uyutup yemek yapacaktım odası üst katta, mutfak alt katta. Uyutup asla yemek yapamam bir şey olurda yetişemem diye 🥺
birbalyanakannesi linaninannesiiii evde bebeğimle oyun oynuyorduk iyiki hissetmedim Allah bidaha yaşatmasın inşallah