Mevo_12 kaymakliekmekkadayifi 2aylıgız kolik oldugu için zor uykusu gündüz hiç uyumuyor sürekli aglıyor 5gibi uyuyor 8gibi uyanıyor gecede 1 2 gibi uyuyor 4 gibi uyanıyor ondan snra sı yok 🤣🤣 yarı uyanık yarı uykulu
Ozlemmpamir Yazannesi1 az da olsa bi düzen oluşmuş şükür 🧿 bizde hiç bi düzen yok maalesef bide ya sallanarak ya da emerek uyuyo 😔
Yazannesi1 Ozlemmpamir bizimde öyle emerek yanımda uyuyor.Hatta şu an bile 😬 geçecek hiç merak etmeyin bende bazen üzülüyorum yanımda yatırmaya alıştırdım diye ama çok gazlı yatağında 1 saat uyuyor uyanıyor yanımda daha güzel uyuyo 🌸
Deletedmom_56 kaymakliekmekkadayifi 14 aylik,21.00de uyuyor, sabah 6buvukta kalkiyor. Ama gece cokk uyaniyor
portakalreceli 20.00-20.30 ve sabah 06.30 bunu en azindan 7.30 a nasil çekebilirim ve gece 20 kez uyanıyor:(
Bebek-annesi kaymakliekmekkadayifi 9 dan önce gece uykusuna yatmıyor yatsa geri kalkar zaten ama artık saati ötelemeye başladı 21:00-21:30 gibi yatırıyoruz ama geri kalkıyor uğraştırıyor doğdu doğalı uyumak istemez uykuları hep reddediyor. Uyku uyanıklık saatlerine herşeyine o kadar dikkat ederim ki karanlık oda nemi ısısı herşeyi ama işte malesef uyku ile arası yok 9 aylık.
Leylacq Uzayiko ben istediğim saatte 1-2 hafta boyunca hep duş aldırarak koydum. Bir yerde okumuştum. Uyguladım. Şimdi arasını açarak her gün değilde 2-3 günde bir yaptırıyorum. Alıştı. Deneyin isterseniz
Uzayiko Leylacq evet denemekte fayda var.bugün doktor kontrolü vardı,doktorda sabah 7-7:30 gibi uyandırın ve gündüz uykularını düzenleyim böylelikle akşamda daha erken uyur dedi.en ideali 9 da uyuyup 6 da kalkmasıymış
Nehirikom Seher05 ne yiyor ne içiyor ne güzel deliksiz uyuyor maşallah ek gıdaya geçmişsinizdir heralde karnı tok sırrtı pek.. Emiyor mu uyanmaması müthişmiş…
Gamze3535 Uzayiko Biz de 4 aylığız kontrole gittiğimizde doktor gece kaçta yatarsa yatsın sabah 8 de uyandır 2 saate 1 45 dk 1 saat uyusun 3 gündüz uykusu olsun gece uyur dedi bugün denemeye başladım nasıl bir sonuç çıkacak merak ediyorum açıkcası
Uzayiko Gamze3535 bizimki de bugün ona yakın birşey dedi bende deneyecem.hatta ayrı odada yatırma içinde en ideali 6 aylıkken dedi ama şimdiden denemelere başlayabiliriz.çünkü artık nerde yattığını algılamaya başladı sonrada oda ayırmak zor olabiliyor
senamiray kaymakliekmekkadayifi memnun değilim bu durumdan 12 de uyuyor sabah 8-9 da kalkıyor erken uyumasını istiyorum nasıl yapcam bilmiyorum gündüzde kısa kısa uyuyo
MsHappy kaymakliekmekkadayifi benim bebegim de 2 aylik aksam 8de uyur sabah 8e kadar bir bazen iki kere kalkar gun icinde toplam 3-4 saat uyur. Mama bebegi bu arada, bunun da etkisi vardir :)
Sehnurr MsHappy oh maşallah normalde 3 aydan sonra belki düzene girer diyorlar benim 26 günlük uyku düzeni diye bişey yok uyku yok bebekte
Ommalik aysenurkn Defnesuu ya zaten evim çok küçük aynı odada yatacak bir süre mecbur ama bir kaç haftadır gece kıyamet koparıyor yerinde yatmıyor..mecbur ortaya alıyorum. İnşallah zor olmaz ayırmak ilerde 😓
Eymenebrar merve_mevaa öğlen ne kadar uyuyor bizde 15 aylığız da düzen oturtmaya çalşıyorum ondan sordum 🙏
Emine44 kaymakliekmekkadayifi Benim kız çok şükür uyku ile ilgili sıkıntı hiç olmadı çok çok küçükken bile gece bir iki kere bazen üç kere kalkardı. Şimdi 11 aylık ve sabah 5-6 gibi bir kere kalkıyor mama veriyorum yine uyuyoruz sabah 10 da kalkarız kahvaltı sonra az oyun biraz TV 1 gibi uyuturum saat 3 gibi kalkıyor o kadar. Kalkınca öğlen yemeği sonra ara öğün sonra akşam yemeği baba gelince 7:30 8 gibi yeriz 10 gibi uyuruz. Böyle hergun
Emine44 Emine44 Tabi çok çok küçükken gündüz uykusu vardı üç kere uyurdu aralıklarla gün içerisinde iki saat şimdi gündüz uykusu bir kere