Moonlightttt endoplazmikretikulumiste endoplazmikretikulumiste @Reckless ben de Süvari mahallesi ndeyim 🤗 sizi bulmuşken A life hastanesi çocuk doktorlari nasıl bilgi iz var mı acaba ? Post açtım ancak gören olmadı yakın olduğu için oraya bir doktora başlayacağım hangisi iyi bilmiyorum irmemr
irmemr Moonlightttt bebeğim bronşit olmuştu 2 aylıkken gittik erkek bi çocuk doktoruydu iyi ilgilenmişti adını cok düşündüm şuan ama hatırlayamadım malesef anacım anacım diyerek konusuyordu onu hatırlıyorum bitek 😄
Reckless Moonlightttt merhabalar:)) a life da ediz bey var çocuk doktoru çok kibar ilgili bi doktor öneririm kesinlikle. Online randevuda çocuk sağlığı ve endokrinoloji diye geçiyor. Çocuğa yaklaşımı da çok hoş
endoplazmikretikulumiste Moonlightttt a life a hiç gitmedim ben bizimkini çukurambardaki koruya görürüyoruz ama hiç memnun değilim iyi bir kaç dr var onlarda Diğer dr lara göre aşırı pahalıbenımde aklımda a life I denemek
Moonlightttt irmemr ah İbrahim bey o ayrılmış canım yaa çok teşekkür ederim. Çankaya da başlamış ona gitmiştik birkaç kez de
KATRE_ Aysecikk3 Toki nin garantisi varmis bu konuda oyle duydum ama bakalim icine girelim bi insallah bir sorun cikmaz 😊
Aysecikk3 KATRE_ 1 yıl sonra sıkıntı var mı diye sormaya geldiler 😅 bir kış cam açık mı otursaydık diyemedim açıkcası kırk defa gidip söyleyeceksin ki öyle gelip bakacaklar bizde uğraşmak istemedik kendimiz yaptırdık. Siz hangi Blok satış işleni oldu mu
KATRE_ Aysecikk3 Apartman onunde A2-B2 felan yaziyor ama bilemedim. Suan banka islemleri yapiyoruz muhtemelen salı veya carsamba tapuyu aliriz 😊 tanisiriz insallah nasip olursa
Elif1010 Minosunnesi12 Her mahallesi ayrı Çankaya ama orası büyük bir yer hangi mahallesi ben mamaktayım daha önce mutlu mahallesindeydim kavgası pazarcısı eksik olmazsı şuan Mamak ege mahallesindeyim çok memnunum
Aysecikk3 KATRE_ anladım hayırlı olur inşallah sizin için ben de tanışmak isterim soracağın birşey olursa yazabilirsin☺️
blue5 Minosunnesi12 esimin isi dolayisiyla birbucuk yil çankaya balgattaydik. Başka bir yer de bilmiyorum. Guzeldi ama beni oturdugum yerde komsuluk sıfırdı.
Moonlightttt endoplazmikretikulumiste geçmiş yazılar kayboluyor eğer kaybolmadan gidersem ve beğenirsem doktor ismi yazarım size teşekkür ederim