Minosunnesi12 Smy16 iş yerine yakın olmasına gerek yok işi zaten ankara çıkışında olacak. Servisle gifip gelecek
Alpingo Elvn94 çayyolu,ümitköy,alacaatlı,yaşamkent,batıkent,bahçelievler,kısaca çankaya:) hayırlı olsun
Reckless Minosunnesi12 etimesgut ahi mesut mahallesi güzel ama tuttuğunuz konum çok önemli msrkete vs yakın bi yerden tutmanız lazım. Ben sitemizden falan çok memnunum ama market vs yokuş aşağı zor oluyor çoluk çocukla ona göre alın kesinlikle
Melihakrds Minosunnesi12 işyeri nerde ki çankaya güzel ama oldukça pahalı batıkent eryaman bağlıca tarafları güzel etimesgut yazanlar olmuş yorumlarda ama her mahallesi o kadar farklı ki bir mahallesi gayet nezihken bir mahallesi evlerden ırak olabiliyor
Sarikuzumalp Minosunnesi12 Batıkent kesinlikle çok güzel bir yer. Çocuk yetiştirme açısından çok iyi çevresi.
Hotic Minosunnesi12 canım Ankara’nın bi başından diğer başına gitmek 2 saatten fazla sürer öyle söyleyeyim o yüzden biraz daha iş yerine yakın yerler olmalı. Mesela çubukta calısır da yapracıktan ev tutarsan vay eşinin haline…
Melihakrds Minosunnesi12 eryaman bağlıca batıkent taraflarını öneririm kesinlikle o zaman eryaman ve bağlıca etimesguta bağlı ama güzel yerler ayrı ilçe gibi etimesgut un küçük mahallelerinden uzak durun
Mavilimm Minosunnesi12 İnanın Çankaya sınırlarında olması bile yeterli 😂 Şaka bir yana Oran, Dikmen, Kırkkonaklar, Çukurambar, Çayyolu, Birlik mah. vs.
Moonlightttt endoplazmikretikulumiste endoplazmikretikulumiste @Reckless ben de Süvari mahallesi ndeyim 🤗 sizi bulmuşken A life hastanesi çocuk doktorlari nasıl bilgi iz var mı acaba ? Post açtım ancak gören olmadı yakın olduğu için oraya bir doktora başlayacağım hangisi iyi bilmiyorum irmemr
Leyla-vera Minosunnesi12 ben de Zonguldak liyim Ankara da yaşıyorum 🤗kesinlikle ayrancı her yere yakın ve nezih bir yer
0267 Minosunnesi12 merhaba canım Zonguldağın neresinden geliyirsun. Eşim de Zonguldaklı. Ankara’da oturuyoruz tanışırız belki
Aalime Minosunnesi12 tabiki var yakin banada bende ilkbahar maahallesindeyim guzel uerler nezih yerler dusunebilirsin 😊
Mavilimm Minosunnesi12 Rica ederim. Bir şeye ihtiyacınız olursa, buradayım. Hoşgelin, güzel gelin Ankara’ma 🙈🤍