Ilknr57 Demetslt evet ve cok kustugum icin size aptalca gelmis olabilir ama bazi insanlara malum olabiliyor
Demetslt Ilknr57 benimde 10 haftalık karnimda öldü ama hic boyle bisey aklıma gelmedi 😃 masallah diyelim o zaman size 6. Hissiniz kuvvetliymis
Nillara Ilknr57 malum olmaktan ziyade evhamlaniyosaniz bilincaltiniza islemistir. Ben 3 ay boyunca her gun sari sari kustum bi lokma ekmek yemedigim gunler oldu simdi kucagimda uyuyo 9 aylik oldu. Kanamaniz yoksa bos yapmayin
Cancansmom Ilknr57 böyle malum oldu falan diye dusunceler hamile bir kadin icin doğru değil. Karninizdaki en ufak birseyden etkileniyor. Bir sıkıntı varsa doktora gider gösterirsiniz.
Ilknr57 Demetslt ben bebegini kaybedenlerin belirtilerini sordum dalga gecilecek bi durum goremiyorum eglenmek icin baska yere gidin hassas bir konu
Demetslt Ilknr57 BENDE BEBEGIMI KAYBETTIM. 10 HAFTALIKTI 3 HAFTA ÖLÜ KARNIMDA TAŞIDIM. Diyorum neresinde sizle dalga geçmişim apir sapır konuşmayın ya
Yigit-polat0102 Nillara illa kanaması olmasına gerek yokki benim ablamda 3 aylık hamileyken hiç kanaması olmadan düşük yaptı sadece sürekli kusması vardı ve gittiğinde benek 1 hafta önce kalbinin durduğunu öğrendi her çocuk aynı değil diyoruzya her hamile olan kadında aynı değildir
Nillara Ilknr57 cok fazla kullaniyosunuz o kelimeyi tekrar aoyluyorum bos yapmayin alin bi randevu ptesi doktora gidin.
tkolcak Ilknr57 Hamileligin ilk aylarında kusma normal bişey. Su bile içsem kusuyordum Allah yardımcın olsun
_Gamze_ Ilknr57 içiniz rahat değilse lütfen bi doktora gidin, kimsenin gebeliği de belirtileri de aynı değildir ki.. inşallah yoktur düşündüğünüz gibi bişey sağlıkla kucağınıza alın
ikizannesi2 Ilknr57 hamilesiniz ve evham yapmanız, acabalarınız çok normal, rüyayı hayra yorun lütfen, iyi düşünün 🌺 çok sıkıntı etmeden de doktora görünün 🌹
Ebraryz Ilknr57 burdan anlasılabilecek bir şey degil sanırım bi doktora gidin isterseniz kendinizi korkutup negatif etkikemeyin bebekte etkileniyor sizden geçmiş olsun
Minikinmomu Ben 33 haftaligim hala kusuyorum ilac icmessm aksama kadar 4 5 kusarim ilk aylar ilaçta fayda etmiyordu. Daha önce de kusma varmiydi ? Ağrın var mi ? Benim de karnımda öldü 8 haftalik ama cok keskin ağrım olmuştu kanama olmadi kurtaj olana kadar da kustum
Mom54554 Ilknr57 yengemde öyle olmuştu . Aniden kusma ve mide bulanma şeyleri kaybolmuştu diyor, o da ne güzel geçti mide bulantısı kusmalar falan diye sevinmiş. doktora kontrole gidince içinde ölmüş . Aldırmıştı sonra gidip temizletip
Caglarass Ilknr57 Psikolojik olabilir. Hamilelikte rüya görmek fazlalaşıyo, aklınıza kötüyü getirmeyin