Yigit-polat0102 Nillara illa kanaması olmasına gerek yokki benim ablamda 3 aylık hamileyken hiç kanaması olmadan düşük yaptı sadece sürekli kusması vardı ve gittiğinde benek 1 hafta önce kalbinin durduğunu öğrendi her çocuk aynı değil diyoruzya her hamile olan kadında aynı değildir
Caglarass Ilknr57 Psikolojik olabilir. Hamilelikte rüya görmek fazlalaşıyo, aklınıza kötüyü getirmeyin
Merveeeeekurt Ilknr57 canım benim öyle düşünme evham yapma. Ben dr görmüştüm öyle bir rüya bebeğim sağ salim doğdu şükürler olsun.İllaki böyle düşüncelrre kapılıyoruz o da rüyamıza girebiliyor. Değildir allahın izniyke. Ama içini rahatlatmak amacıyla bir doktora görün. Kim sana ne diyebilir😊
Demetslt Ilknr57 BENDE BEBEGIMI KAYBETTIM. 10 HAFTALIKTI 3 HAFTA ÖLÜ KARNIMDA TAŞIDIM. Diyorum neresinde sizle dalga geçmişim apir sapır konuşmayın ya
Elifcinargul Ilknr57 sakin olun kusmanız bebeğin iyi olduğu anlamı geliyormuş. Bunu doktor söylemişti bana birde rüyalarınıza anlam yüklemeyin moralinizi bozmasın hormonlardan dolayı kabuslar görmeniz kötü rüyalar görmeniz çok normal
Utkucan Ilknr57 ben yaşadım 3. Ayda karnımda kalbi durmuş ancak hiçbir belirtisi olmadı mide bulantıları devam etti Ağrı sancı kanama gibi şeyler olmadı sende hap henüz etkisini göstermemiş kullanmaya devam et gece yatmadan 2 tane iç ama bu kalp durmasını takma kafaya yani öyle herkeste olan birşey değil ve birçok sebebi var öyle rahatsızlıkların olması lazım
Papatyag Ilknr57 ben 6. haftada kaybettim ama hiçbir belirti olmadı kalp atışını duymaya gittiğimizde duyamadık, çok çok çok yavaştı öldü ölecek dedi doktor😔 ikinciye de gittik hiç duymadık bu sefer, kürtaj oldum. İçinizde şüphe varsa kontrole gidin.
Cancansmom Ilknr57 böyle malum oldu falan diye dusunceler hamile bir kadin icin doğru değil. Karninizdaki en ufak birseyden etkileniyor. Bir sıkıntı varsa doktora gider gösterirsiniz.