Tosbikella Mammamiaa_ dereotu ye aaa şey vardı ya ben suan onu içiyorum bestlak solgar kullanıyorum extra rooibos çayı içiyorum
Tosbikella Mammamiaa_ canım bu doğadan markasının bi çayı internete yaz çıkar süt arttırmada bu damlaların içeriğinde dahi olan bi bitki bestlak damlasının içinde bile var bu bitkiden inanılmaz işe yarıyor ve tavuk çorbası 🤭
Mammamiaa_ whitechocolatemocha evet bunu biliyorum ama oğlum gece uyanmamaya başladı. Alarm kuruyorum bazen uyanamıyorum.
Zeyneptoprak Mammamiaa_ süt kalitesini arttırmak için damlalar varmış bugün argivit tablet gördüm oda kıvam arttiriyomus sütte
emy_yucek Mammamiaa_ sadece su tüketin başka birşeye ihtiyacınız yok çoklu gıda alerjisi olup 6 ay katı diyet yapan bir anneyim sadce 3,5 litre su tüketim mucize gibi. Asla sütüm kesilmedi 14 aylık oldu bebegim halla emziriyorum. O yüzden bol bol su tüketin.
MDG_ Mammamiaa_ belki inanmiycaksiniz tuhaf gelebilir bilmiyorum ama internete anne sütü arttırıcı dua yazdığınız da bir dua çıkıyor hergun o duayi okuyorum bende bana çok iyi geliyor bir deneyin