Nagishan Mammamiaa_ canim ilk sirada havuc geliyor ve kuru incir kompostosu yap farki goreceksin Benim bebegim 49 gun kuvozde yatti sutum kesilmek uzereydi ben incir sayesinde kurtardim sutumu
Mammamiaa_ Nagishan havuç ve inciri yaptım ama bir kere yedim. Havucu ayrı pişirdim inciri ayrı sonra birleştirdim siz nasıl yaptınız. Benim oğlumda 22 gün kaldı.
tontisbebegim Mammamiaa_ bana rooibos çayı ve abartı bir şekilde kimyon yemek işe yaramıştı. Rezeneli bol kimyonlu çaylar. Yemek tabağına kimyonlu boca etmek… Çorbamın tadı kimyandan acı oluyordu düşünün. Ama bir o kadar da süt oluyordu. Ve muhakkak gün içinde havuç tüketin o da etkili 🤍
Mammamiaa_ tontisbebegim rezene zararlı tüketmiyorum. Dediğiniz çayı deneyeceğim içindeki bitkilere göre😊 havucu çiğ olarak mı?😊
Mammamiaa_ Maviseyyah yarım saate bi emziririm gun içinde sağım yapmaya çalışıyorum ama inanın zaman yok
[silindi] Mammamiaa_ malt bira 0 alkol, dere oyu, taze soğan benim bunlarla arttı cok şükür çoklu gıda alerjimiz var diyetteyim sütüm azaldı bunlarla arttırdım. Getirde bile malt bira var bu arada aklınızda bulundun. Günlük 3 litre su içiyorum birde
Mucizem_0809 Mammamiaa_ kesinlikle hurma ve boza humananın çayı var oda etkili baya ceviz çiğ badem yemeyide ihmal etmeyin
tontisbebegim Mammamiaa_ fazla teyzene zararlı diye biliyorum. Kararında içince süt yapıyor. Ki ben bilmiyordum o zaman günde 1 çaydanlık içiyordum. Evet havuç çiğ olarak
Ayzagokcemom Mammamiaa_ Bi arkadaşım kuru incir falan yemiş göğsü dolup taşmış ben denemedim ama siz deneyin isterseniz
Meltem_Zeynep Mammamiaa_ bol sıvı tüketimi su yani hoşaf ve uyku emzirdikçe çoğalır göğüsler şişmiyo derseniz benm de öle ama oluyo
-erCansu- Mammamiaa_ dereotlu yumurta trilece ve tahin helvası 2 saatte bı düzenli sağım ve her istediğinde emzirme boool booooool suuuu