Elifnisa20 mom9898 doktora götürdüm yemek yemiyo diye sadece meyve yese yeter meysim meyvelernden verin onlardan vitamin alsada olur bu aylarda yemek reddi cok yasanıyo dedi sıkmayın canınızı ısllah yemesi düzelir evlatlarımızın insan kafayı yiyo mideme agrı giriyo artık yemek yedirirken stresten yemezse diye 😥
Elifnisa20 mom9898 benm kızda öyle memlekete geldik inan belki kalabalıkta yemek yer diye getirdim burda gene düzeldi biraz dün baktım pilav yediriyodu babam benden yemek yemeye bıktı herhalde smdi kim ne verse yiyo 2 gündür burdayız ısllah burda alısırda eski düzene girer diyorum eskiden yerdi ⅘ aydır azına lokma sokamıyorum muz dısında meyvede zor yiyo
yusra60 mom9898 bence doktor görmeli en azından tahlil yapar değerlerine bakılır iştahsızlığının sebebi ne ise ona göre ilaç ve iştah açıcı şurup verir. Kendinizi strese sokmayın inşallah geçer bir an önce .
mom9898 Elifnisa20 Allah yardımcımız olsun canım ya çok üzülüyor insan. İnşallah bir an önce düzelirler 🤲❣️
aysbln mom9898 doktor görsün tahliller vs temizse sağlıklıysa neyi takıyosunuz kafaya? kilo önemli değilki bazı dönemlerde yeme reddi olur zamanla düzelir akışına bırakın siz teklif edin ama çok ısrar etmeyin oyunla vs verin ağzına bişey olmaz sevdiği şeyleri verin şimdilik zorlamayın .İnsanları da takmayın kilosu az vs diyen muylaka olacaktır.
hayal_perest mom9898 ben cici bebe muz karıştırıp veriyordum. Ek gıdaya geçerken. Ama sizinkisi büyük yemek de mi yemiyor
Elaogemnes mom9898 ben akşamları yatmadan pirinç unu, organik büsküvi, süt su karışık koyuyorum muhallebi yapıyorum içine soğuyunca pekmez meyve ekliyorum akşamları yediriyorum tatlı niyetine yiyor tokda tutuyor kiloyada yardımcı 😇
hayal_perest mom9898 işte kimi çocuk yemiyor. Bende oğluma bir türlü çorba yediremiyorum. Her yemek falan yiyor ama çorba yemiyor