mom9898 Kızlar merhaba 👋 umarım hepiniz iyisinizdir 💕 benim 21 aylık oğlum var emziriyorum. Ama bir şey yemiyor zayıf kaldı. Çok üzülüyorum ne olur yardımcı olun bana 😔en son 11 di kilosu ama sonra zayıfladı şimdi kaç bilmiyorum ama artık gözüme uyku girmiyor lütfen bi fikir verin bana😔… Şimdiden teşekkür ederim
Toprak_2019 mom9898 bu aralar benim oğlumda öyle 24 ayligiz bide hastalandı en çok sevdiği mücveri pankeki karnabahar bile yemiyor
Dyglila mom9898 kilosu ayına göre normal. Kilo güzel bişey değil önemli olan sağlıklı olması annesi. sağlıklı olarak yoğurt,muz,ceviz,avokado karıştırıp verebilirsin. Kahvaltılarında pankek yapabilirsin.
mom9898 hayal_perest valla mama bi ara vereyim dedim almadı normal sütü bile istemiyor bir şeyin tadına bakmadan bile istemiyor cici bebe mi versem bilmiyorum
hayal_perest mom9898 ben cici bebe muz karıştırıp veriyordum. Ek gıdaya geçerken. Ama sizinkisi büyük yemek de mi yemiyor
Elifnisa20 mom9898 benm kızımda pek yemek yemez 19 aylıgız bigün bakıyorum cok güzel yiyo bigün bakıyorum azına lokma sürmüyo emmiyoda beni bıraktı yasına girmeden tek içtigi günde iki bardak süt okadar bende geceleri yatmadan bir muzu ezip iiine 10 tane falan cici bebeatıyorum oyunla falan yediriyorum bir aydır bu düzenle gittim 1 kılo aldı 10 kıloydu suanda 11.4 oldu kılosu bi deneyin isterseniz