kenankaan kurabiyela bende de vardı plasenta previa, son zamana kadar bekledik yukarı cıkmadı, ben de sezeryan oldum.
kurabiyela kenankaan Sezeryan olsun önemli olan ikimizin de sağlıklı olması ama erken olur diye korkuyorum
ipegin_annesi Benımde asağidaydı yukarı cıkmazsa 37 . Hafta dogum olur demştı öylede oldu çıkmadı 37. Haftada sezeryan oldum bide kan hazırda olsun dedi kanama cok olabilir diye ama olmadı.
AsyaElaa kurabiyela benim öyleydi. 35. Haftaya kadar genellikle yukarı çıkıyor. Benim sonrasında yukarı çıktı. Bu süreçte progestan kullanmıştım. Dr yolculuk ilişki ağır iş fazla ayakta kalmak yasak demişti.
kurabiyela AsyaElaa Bende dikkat etmeye çalışıyorum ama bir de iki yaşında kızım var o da haliyle durmuyor ilgi istiyor
2minosprenses kurabiyela aynenn bazen cok zorluyorfu yani iskence gibiydi o gunleri hatirlamak dahi istemiyorum allah yardimciniz olsun 💐😊😔
kenankaan kurabiyela erken olmaz inşallah içini ferah tut, bana da demişti dikkat et diye, dikkat ettim 38+3 te doğurdum
Pembepanterr kurabiyela Benim bebeğim kız bende öyle okumustum alakasını bilemiyorum benim tamamen rahmi kapatıyor hatta
kurabiyela Pembepanterr Bana yarım tam bir şey demedi bu sefer gittiğimde ayrıntılı ultrasona da gireceğim onu da sorayım