kurabiyela Merhabalar,16. Haftada kontrole gittim plesanta aşağıda dendi başına böyle bir şey gelen var mı bir de sol kasığımda batmalar var bundan kaynaklı olabilir mi
Deletedmom54554 kurabiyela benimde 16 öyleydi cnm 30 mu 33 mi ne yukarı çıktı merak etme çıkar ama çok dikkat etmen lazım dr söylemiştir muhakkak ilişki yasak,ağır kaldırma yasak , sürekli dinlenmeniz lazım
Symskr kurabiyela benimde aşağıdaydı hamilelik ilerledikçe yukarı çıktı yüzde 90 dea çıkar demişti doktor
kurabiyela Deletedmom54554 onları söyledi takipli olacağız dedi bu benim ikinci gebeliğim hiç böyle bir şey duymamıştım
Skrn42 kurabiyela benimde asagidaydi ama yukarı çıkmadı kendini yorma ayakta cok kalma cinsel birliktelik kesinlikle yasak sezeryanla dogum yaptim 50 gun oldu
2minosprenses kurabiyela benim basima geldi plesenta previa teshisi koydu doktor ve cikmadi asagida kaldi o sekilde dogum yaptim uzulme umarim seninki cikar 😊💐
Kahveliseker kurabiyela iş arkadaşımın basina geldi. Surekli kanamalari oluyordu cogu zaman raporla yatarak dinlendi ve normal dogum yapamadi sezeryanla dogum yaptı. Surekli kontrol altindaydi. Agriniz varsa ve devam ederse mutlaka doktorunuza iletin. Cok gecmis olsun sag salim kucaginiza almayi nasip etsin allah🌺
2minosprenses kurabiyela batmalari bende cok yasadim sanki bacagimin arasinda bisey var gibiydi cok rahatsiz ediciydi ama onlami alakaliydi bilgim yok cnm😊
kurabiyela 2minosprenses Benim kasıklarımda ama daha çok sol kasığımda bazen uyuyamıyorum sanciyor ben mi psikolojikmen öyle hissediyorum diyordum yok eğer çok oturursam özellikle batıyor
Balkupum2505 kurabiyela benimde 30 haftamda öyleydi genelde cikiyo yukari merak etme 35 haftalik dogdu oğlum cikmisti yani yukariya
Deletedmom54554 kurabiyela bende öyle cnm duyduğumda baya korktum ama dikkat ettim gitti yukarı merak etme çoks strese girme inşallah düSelir 🙏🏻
2minosprenses kurabiyela malesef sezeryan normal olmuyor sezeryanda sizi korkutmak istemem ama benim cok riskliydi yapismisti rahim duvarina kan takviyeleriyle ekstra doktorlarla ameliyata girdim uzucu ama sizinki o kadar degildir benim anormaldi biraz 😔
2minosprenses kurabiyela aynenn bazen cok zorluyorfu yani iskence gibiydi o gunleri hatirlamak dahi istemiyorum allah yardimciniz olsun 💐😊😔
kurabiyela Peki internette okudum ama doğru mu bilmiyorum cinsiyetle alakası var mı bu durumun genellikle erkek çocuklarda çok oluyormuş
Pembepanterr kurabiyela Benim bebeğim kız bende öyle okumustum alakasını bilemiyorum benim tamamen rahmi kapatıyor hatta