kaymakliekmekkadayifi Saafie izmirburaya.com var orada daha uyguna var goon bezler bi bakin isterseniz. Mutlu bebegi bende denemek istiyorum ama cesaret edemiyorum pisik plur diye korkuma😂
ikiKudurukAnnesi Balarisi_melisEla benimki 14 aylık 5 numara şipariş verdim canım 24 kiloya kadar yazıyor üstünde
Balarisi_melisEla ikiKudurukAnnesi sleepy 4 normal kullanıyorum bacak arasi sıkıyor ya ben mi baglayamiyorum acaba😂
Kahveliseker ikiKudurukAnnesi bebem natural alabilirsiniz ureticisi molfix. Biz kullanıyoruz arada. İndirimden en son sleepy bio natural almıştık cildi hassas degilse indirimlerden takip edin ikisini de tavsiye ederim.
ikiKudurukAnnesi Balarisi_melisEla bilmem ki canım bende molfix 6 numara kullanıyordum nedenleri küçük molfixin kaç kilo seninki
ikiKudurukAnnesi Balarisi_melisEla yani canım 5 numaranın üstünde 12-24 yaşıyor kilo arakıgı srn bilirsin yine de çok sıkı baglıyorsundur belki
Fatmalaz Balarisi_melisEla ben kullandım ve beğenmedim canım sızdırdı üstelik yapısı da sert haşır huşur ama ıslak mendilleri çok güzel tavsiye ederim
Mysunshines17 Saafie Bugün ilk kez aldım.Sizdirma sorunu oldu mu sizde..Bebeğim özellikle gece uykusunda sabah uyanınca sizdormis oluyor.Prima Sleepy Molfix baby me ve minies de hep aynı sorunu yaşadım.
Saafie Mysunshines17 Benim sızdırma hiç olmuyor cnm 2 aydır kullanıyorum goon hiçbir sorun yaşamadım..
HLmom ikiKudurukAnnesi molfix migros sanal marketten alıyorum ikincisi %60 indirimli oluyor tavsiye ederim
Eomeoni ikiKudurukAnnesi sleppy bio natural alın hem boyutu normal hem dokusu iyi koku ve taşma olmadı bizde hiç izde yapmadı 2.1 tl oluyor genelde