Mira61 Kubrarda13 ben doğdumdan sonra regl oldum şişkinliliğim daha da gitmişti bence etkili tabi o kalan kilo sadece regl olmaklada gitmiyor
Snowglobe Kubrarda13 kesinlikle emzirdikçe gitmiyor. Benim de son 3 4 kilom kaldı. Ama yapıştı kaldı sanki orda. 😂 Bari adetle karnımız inse biraz daha.
[silindi] Kubrarda13 Bi sure diyet yaptim gram veremedim adet gordukten sonra yavas yavas gitmeye basladi.
HamzaSiracveBen Kubrarda13 kesinlikle doğru dogumdan sonra tam iki sene toplasan 4 defa adet olmuştum kilomda kaldı ödemimde kaldı ama daha sonra bir adet olmaya başladım bir anda on kilo gitti ödemi attım hareket olarak bile daha dinç oluyorsunuz adet olunca
Kubrarda13 HamzaSiracveBen Okuyunca biraz daha motive oldum 😃 kilo takıntım var benim biraz bu kilolar gitmiycek diye üzülüyodum 😬 bakalım o zaman yaşayıp görücez 😃
HamzaSiracveBen Kubrarda13 bende hayatımın her surecinde kilo problemi olan biriydim ve adet sıkıntım evlendikten sonra başladı her doktorum buna bagladı kilomu ve ben inanıyorum
Sedonay Doğum yapalı 10.5 ay oldu halen regl olamadım ve doğum yaptığım kilodayım vermiş değilim bi gram bile 😢
Ggercn Ben doğurduğumdan beri doymuyorum 😂 kendime hayret ediyorum eskiden midem almazdı ama şuan bile açım resmen 😂 böyle giderse kilo falanda veremem . Ama bence adet olmakta bi nebze şişkinliği giderir diye umuyorum
Kubrarda13 Ggercn Bende aynıyım desem normal zamanda beni zorla yedirirlerdi şimdi ağzım boş kalmasın derdindeyim 🙄 Benimde korkum kilo verememek çevrem emzirdiğim için normal bebek biraz yemeğe binip emmeyi azaltınca eskiye dönersin diyolar ama bakalım zamanla görücez😏
Ggercn Kubrarda13 Sezeryan çok bozuyor vucudu . Yüzüm falan zayıf ama göbek gitmiyor . Ee bide yiyoruz bakalım inşallah eksi halimize döneriz 😂
Acili1biber Kubrarda13 bence doğru. Çünkü bende 9 ay adet olmadım o süreçte şiştikçe şiştim. Adet olmaya başladıktan sonra tabi yanında diyet ve sporla birlikte 11 kilo verdim. Ödem attı vücudum adetten sonra. Şuan mesela istesemde çok yiyemiyorum vücudum istemiyor.
Kubrarda13 Acili1biber Ooo maşallah 👏🏻👏🏻 Bunları okudukça motive oluyorum hadi inşallah darısı bana diyim 😃
Gzm15092021 Kubrarda13 zaman geçmiş postun üstenden ama sizinle aynı durumdayım şuan adet gördünüz mü şişkinlik ve kilo gidiyor mu
Kubrarda13 Gzm15092021 Evet canım ama çok etkisi olmadı bana oğlum çok hareketlendi onun peşinde düşecek kalkacak diye koşuşturuyorum bide annem vefatetti onun üzüntüsümü koşuşturmaktan mı bilmem 4 kilo vermişim darısı kalan kilolara inşallah ☺️