Morusevenanne Laden acaba bi diyet içeriği siz mi organize etseniz? Mesela her gün liste olabilir, haftalık kilomuzu düşeriz hatta her gün girip bişey yazmayan hafta sonunda listeden düşsün filan 😀
Morusevenanne Laden moderatörsünüz yanlış anlamadıysam. Koskoca happykids in bi diyetisyene gücü yetmeli bence 😂
BalKavanozu Pol34 Canım ben size tüyo verebilirim 92 ile doğuma gittim 67 Ve 68 arası gidip geliyorum 35 kilo verfim 20 ayda benide alın isterseniz ☺️
Pol34 Asoo2305 bildirimlerin altında kullanıcı adınız yazıyor ya ona tıklayın özel tartışmalar yazacak oradan görebilirsiniz
Alagoz01 Bende şuan 71-72 civariyim bende kilo vermek istiyorum bebeğim 3 aylık oldu beni de alır mısınız
Nlfrdfn Pol34 ah keşke bende diyete baslayabilsem. 65 kilo oldum hedefim şuan için 60 ama bende hedef var icraat yok 🤦🏼♀️
Bssra Bende düzenli diyetisyene gidiyorum sormak istediklerinizi ona sorarım boşuna para vermiyoruz 😅
Pol34 Betulnur Bssra ekledim bildirimlerin altında profil adınız yazıyor oraya tıklayın özel tartışmalar kısmından görebilirsiniz
durununannesi18 Pol34 bende varımm 😬 ama pazartesi başladım 1.5 kg gitti bile. 3654387723 kere başladığım bir kilo verme sürecindeyim bu sefer kesin galiba 😂 65.2 yim hedef 55 inşallah 💪