Pol34 Gokceylul ahahahah tamamdır sizi de dahil ederim tabi ki 😄 kilo verince de hasetlikten ay süzülmüşsün derler 🤣
[silindi] Pol34 bende 68 kiloyum ve hedefim 55. 25 kg almıştım 15 kilo verdim zar zor. Eslik etmek isterim ✌😌
Pol34 Mariposa Esraa- Asoo2305 Sedabade Findigim Bogaannesi özel mesajlaşma grubunu kuruyorum bu akşam bebem bi uyusun :)
Laden Esraa- özel mesajlaşmadan konuşabilirsiniz annemiz. İstediğiniz kadar kişi eklenebiliyor hemde❤️
Morusevenanne Laden acaba bi diyet içeriği siz mi organize etseniz? Mesela her gün liste olabilir, haftalık kilomuzu düşeriz hatta her gün girip bişey yazmayan hafta sonunda listeden düşsün filan 😀
Asoo2305 Benim kızım da 6 aylık oldu. Emziriyorum ama bende diyet yapmak istiyorum. Sütümü etkilemeyecek şekilde 63 kiloyum hedefim 57 falan 🙄
Sedabade Pol34 kardesss bende bende varim 68 im 55 istiyorum hadi bugun tekrar girdim diyete dogumdan once 58 dim 80lerde doguma gittim en son 76 da kaldik kendi kendime 8 kilo verdim anca 68 e dustum simdi 55lere inmek