Firdevs167 Catlakbiranne ben yay oğlum ve eşim Aslan ne tesadüf ki eşimle oğlumun doğum günleri aynı tamamen tesadüf doktorum o güne sezeryan günü verdi 😍😍😍😍
UzunHatun Suheda16 Yengecler aşırı duygusaldır merhametlidir anaçtır herkese karşı iyi niyetlidir kötü düşünmez sulu gözdür evcildir böyle yani biz üçümüzde bu ozellikleri taşıyoruz 😂
Mariposa Catlakbiranne ayh kuzenim boğa (erkek) cinsin teki çok sabırlı ama sinirlendi mi de deli gibi oluveriyor ☺️ ben oğlak büyük kızım oğlak minik kızım terazi babamız akrep 🦂 (dusman basına akrep erkeği) 😁
Suheda16 Birdunyabircennetannesi ciddi bi kız bende ağlakımdır ama sonra bi bakmışsın o halimden eser kalmamış sende mi öylesin peki
Suheda16 UzunHatun vay canına ben kovayım ama aynı beni tabir ettin diyebilirim sakat hayvan görsem gözüm dolar ne izlesem duygusal şarıl şarıl ağlarım havalar soğur dışarda evsiz hayvanlar insanlar var diye yine ağlarım bu huylarımı kimse sevmez desene birdim 2 oldum ben bide ağladıktan sonra kısa zaman yada uzun ağlasam bile hiç birşey olmamış gibi devam ederim sen peki
UzunHatun Suheda16 aynen öyle bende öyleyim sanki ağlamaktan ölen ben değilmisim gibi 😂😂 düşün biz eşimle ben hamileyken bu hamile uygulamasındaki haftalık bebek msjlarina oturup hıçkıra hıçkıra ağlıyorduk 😂😂😂
Suheda16 UzunHatun 😂😂😂😂😂😂😂 bende sorunu olan üzülen yada sinirli olan insanlara empatiyle yaklaştığım için ister istemez bende üzülüyorum ya ağlıyorum yanımda olsan da keşke görsen 😂 banane diyemiyorum hemen illa yaşıycam o duyguyu allah bana gani gani vermiş empatiyi vicdanı
Suheda16 UzunHatun birşey daha sorabilir miyim müsadenle kincilik var mı? Canını acıtan bi olayı unutamama unutturmama haksızlığa karşı boyun mu eğiyorsun yoksa hadlerini bildirip yol mu veriyorsun? Kısa ve öz küsebiliyor musun? Kim olursa olsun silebiliyor musun karşındakini?