Catlakbiranne Ben boğayım Oğlum ikizler. Boğa olmasını istemiştim ama çok durdu olamadı 🤷♀️ Sizlerin ♥️
MelikeKonac Birdunyabircennetannesi ben de yengecim kızım aslan :) kaç yaşında aceba kızınız,uyumunuz nasıl burç anlamında merak ettim💕
Goncc Birdunyabircennetannesi ayy bende yengecim oğluşum ikizler nasıl oluyor ikizlerle yengeç beni çok eğlendircek ilerde gibi geliyor 😂
Yengecanne_ Ben yengeç oğlum terazi kızım(karnımda şuan) yay olacak inşallah 😊 bence çok uyumlu ana ve çocuklarız.Baba oğlak 🤪 o biraz ayrı bizden
Balyanak_annesi Anne_bali oglum yengec yengec erkegi nasıl oluyorlar bende yengecim . Ooo ne kadar yengeç geçen bir cümle [oldu]( url )
Ahmet19 Catlakbiranne ikizler kesinlikle çok zor benim 11 yaşındaki kızım ikizler hiç anlaşamıyoruz ikizler iki yüzlü olur derler gerçekten öyle bi anı bi anını tutmuyor
NurHat-279 Catlakbiranne Ben TERAZİ Eşim YENGEÇ Kızım BALIK ama yükseleni ASLAN🙈 Hiç balık gibi değil diyordum tevekkeli boşa deilmiş🙈🤣
_Ahlas_ NurHat-279 eşinizle uyumunuz nasıl anlaşıyormusunuz ☺️ Bizlerde aynı burçlarız ve hiç anlaşmıyoruz denk gelince merak ettim🌸
mom7794mom Catlakbiranne ben başak. Kızım zamanında doğsaydı aslan olacaktı, hiç istemiyodum nedense 🙈 erken doğum yaptım yengeç oldu 🦀