Mzgnugursain Kucukmucizem2704 canım ben çok denedim en pahalılarından aldım ama slipeey den çok memnun kaldım taşırmıyor sızdırma yok tavsiye ederim
Kubuu En güzel bez Huggies 💙 ama malesef ki Türkiye den çekilmiş durumda .. zamanında alıp stok yapmıştım ve çok memenunum.. bazen hepsiburada ya be n11 e geliyor fiyatını ucuz değil ama ben çok memnunum..
ilkgozbebegim Ayseninanasi canım bizde sleepy kullanıyoruz dediğin gibi marketlerde pek yok net te hangi sitede indirimler
Sarisin Deletedmom61 aynen ben de çok memnundum yeni numaraya geçince maalesef arayışa geçtim. Teşekkür ederim ☺
[silindi] reinamm prima içeriğini iplemeyen bazı annelerin ben zeğniginim deyip bmw anahtarı marlboro yanına prima koyma raconunun ötesine gidememiş antin kuntin bir bezdir
Cekuli Kucukmucizem2704 içerik temizliği hamileliğimden beri en dikkat ettiğim şey ilk sleepy ile başladım sonrasında goon minies molfix sleppy natural hepsi aynı sorunu yaptı ıslaklıktan dolayı pişik kremi olarakta içeriği temiz her kremi denedim desitinden mustelaya incia ya kadar doğduğundan beri yüzlerce lira döktüm yani ama tek iyi gelen krem sudocrem oldu yek pişik yapmayan bezde prima oldu kar zarar karşılaştırması yaptığımda prima kazandı en iyisini bebeğiniz belirler aklınıza yatan bir iki markayı deneyin karar verin
Glcn_brk_ipk78 gulcan_cem_gulce kalınlığı falan nasıl birde lastik izi yapıyor mu bende denemek istiyorum da😊
gulcan_cem_gulce Glcn_brk_ipk78 yumuşak ve ince bir bez benim bebeğimde lastik izi yapmadı kuruluğuda gayet güzel