Sonsuzmutluluk Nesse geçmiş olsun korkmayın öncelikle Rabbim şifa versin yavrunuza benim kızım ilk 8 aylıkken oldu 11.5 aylkken yine olduk 20 gün oluyor İlaç ne vermiş size doktor. Hava olarak ne verdiler bize 2 tane hava verdiler ventosal ve inflacort ben ventosalı yarım olarak koyuyorum makinaya 2 CC de izotonik su koyup öyle veriyorum inflacort da aynı şekilde onu tam koyup 2 CC izotonik karıştırıp öyle veriyorum.makina almaklar iyi yapmışsınız yoksa açılmıyolar.
Nesse Sonsuzmutluluk ronktonol ve izotonik su koyuyoruz. Bşr de toz antibiyotik verdi onu sulandırıp veriyoruz. İnş geçer bi an önce horluyo resmen uykusunda bile
Hilalayzz Glysrcn burnunu ne ile temizlediniz acaba oğlum 3 aylık 2 gündür burun tıkanıklığı ve hırıltı ile baş etmeye çalışıyorum
ftmgz Hilalayzz serum fizyolojik ile şırıngaya koyun beş cc bir tarafa beş cc diğer tarafa basın bebeğin başını lavaboya hafif eğerek olmadı biri tutsun siz yapın sonra sırtına vurun aspiratörlerde çekin
Glysrcn Hilalayzz spreyle temizliyordum ben ama şırıngayla daha etkili oluyo dediler hep . Şırınga ile temizliyorum. Şırıngadan sıkıp sırtına hafif vuruyorum dhaa sonra aspiratör ile de çekiyorum
Nesse Buglemim09 4-5 ya da bi kaç daha gazla. Sürekli öksürmüyor ama hırıltılı öksürük burnu tıkalı tamamen
Sonsuzmutluluk Nesse 2 şer CC izotonik su sıkın burun deliklerinden sık sık temizlensin burnu tıkalı olduğu için öyle tıkanıyor rahat nefes alması önemli şu durumda
MS-01 Nesse canım benimde şuan aynı durumda var hatta bende yeni post açtım doktorun dediği gibi antibiyotik ve burun temizleme hava verin bide pekmez tarzı şeyler doğal şeyler araştırın ek gıdaya geçtiyse onlardan verin iştahsızlık da yapıyor gecmrzse hiç ilerlemeden hastaneye yatirsinlar bizimde geçmezse alacak düzgün tedavi olmadı 3 aydır geri oluyir hemen ufacık terlemeye değiştir üstünü yoksa anında kapıyor
ftmgz Nesse bebeğim alerjik bronşit terbezi koyun sırtına sık sık değiştirin kat kat giydirmeyin oda havalanmış olsun nemlendirin boğulmadan sık sık serum fizyolojik ile burun temizliği yapın antibiyotik ve balgam söktürücü kullanın ventolin kullanın 1 haftaya anca kendine geliyor korkmayın yatarkende baş ucuna soğan karanfil batırıp koyun terlemesin üstünde kurumasın
Zumreee Nesse benimde bebegime bronsit dediler antibiyotik vs kullandim ama havayi cok düzenli kullanman gerekiyor aksatmaman gerekiyor hava cok iyi gelicektir
barlasefemom Leyla0613 azitro 24 saatte bir iburamin sabah akşam buhara da sabah ventolin ve budecart ikisindende 2 ml, öğlen ventolin ve izotanik ventolin 2 ml izotanik 1 buçuk ml, akşam ventolin budecart 2 ml olarak kullandım canım anlatabilmisimdir insallah 😄