Nesse 6 aylık bebeğim hırıltılı şekilde öksürmeye başladım burnu tıkalı dolu. Balgam var. Doktor bronşit teşhisi koydu. Dünyanın ilacını vermiş. Farklı bi şehirdeyim çocuk doktorumuzu aradık ilaçları gönderdik bu ilaçlar çok fazla dedi iğneler falan da vardı üç ilacı kesinlikle kullanmayan dedi hava ve bi antibiyotik ile devam edin dedi. Buhar makinesi aldık ağız için hava vermeye başladık antibiyotik de veriyoruz. Başıma gelen var mı neler yaptınız. Nefes alamıyor resmen
Nesse Nesse banyoyu iyice buhar yapsam duş aldırsam o buharda acaba işe yarar mı yoksa kaş yapiyim derken göz mü çıkarırım
Bedihimm Nesse Benim oğlumda bronşit buhar ventolin ilaç veriyoruz bı tane daha var smdi hatırlamıyorum ismini bide antibiyotik veriyorum ama smdi duş aldırmayın biraz toparnlansin bende aldırmıyorum bnde öyle temizliyorum burnunu dün artk siringayla temizlemeye başladım en azından azda olsa geliyo
Glysrcn Nesse burnunu sürekli temizleyin. İlk günler bi iki saate doluyo burnu. Bi kaç gün böyle gider sonra rahatlıyor. Kızım da bronşit oldu malesef öksürük ve hırıltı az da olsa devam ediyor şükür ki burnunun o tıkanması geçti
Safiye_berat Nesse merhabalar ben de oğlum 4.5 aylık ve aynı duurm dan muzdaribim doktor sadece inhaler ve antibiyotik verdi oysaki benim çoçuğum burnu tıkalı olduğu içinde emmiyir 2 gündür
Nesse Nesse doktor buhar makinesi ile hava vermek için ronktonol ve serum verdi ikisini karıştırarak veriyoruz. Ama bebeğim direk uyumaya başlıyor oturduğu yerde acaba hava bayıltıyo olabilir mi çok saçma ya olamaz değil mi
Nesse Nesse bugüne kadar açtığım postlara doğru düzgün yorum gelmedi de o yüzden böyle uzun uzun yazdım birileri görüp de cevap verir belki diye 😞
Hilalayzz Glysrcn burnunu ne ile temizlediniz acaba oğlum 3 aylık 2 gündür burun tıkanıklığı ve hırıltı ile baş etmeye çalışıyorum
DuruMomm Kızım 5aylık. Aynı şekilde bugün doktor bronşit başlangıcı dedi. Antibiyotik, doğal öksürük şurubu, balgam sökücü ve burun açıcı sprey verdi. Solunumu güçlenirse hava vermek gerekebilir o zaman acile götürün dedi
Nesse DuruMomm bize doktor direk buhar makinesi alın dedi o kadar ileri miydi bilmiyoruz tabi bugün kullandık sanki daha rahat gibiydi düne göre
barlasefemom Merhabalar öncelikle geçmiş olsun canım benimde oğlum 7 aylıkken bronşit oldu. Azitro ve iburamin kullandık şurup olarak. Ventolin budecart ve izotanik kullandik buhar 3 günde iyileşti çok şükür birseyi kalmadı :)
ipekk05 barlasefemom merhaba iburamin zero mu kullandınız bana bi doktor kullan dedi diğeri de karaciğerlerini maf edersn sakın kullanma dedi arada kaldım bebeğim üşüttü öksürüğü var
Buglemim09 Nesse cok mu oksuruyor bebeginiz acaba ? Benimde 15 aylik bebegim 2 haftadir oksuruyor saglik ocagina goturdum 2 surup birde buhar verdi kullandik kontrole goturdum 2 3 gun daha buhar kullanip birakabilsin cigerleri iyi gozukuyor dedi ama gun icinde hala 4 5sefer oksuruyor hala bitmedi oksuruk sizinkide 4 5 sefermi yoksa surekli mi oksuruyor
Nesse Buglemim09 4-5 ya da bi kaç daha gazla. Sürekli öksürmüyor ama hırıltılı öksürük burnu tıkalı tamamen