barlasefemom Leyla0613 azitro 24 saatte bir iburamin sabah akşam buhara da sabah ventolin ve budecart ikisindende 2 ml, öğlen ventolin ve izotanik ventolin 2 ml izotanik 1 buçuk ml, akşam ventolin budecart 2 ml olarak kullandım canım anlatabilmisimdir insallah 😄
Leyla0613 barlasefemom teşekkür ederim yanıtın için bize 3 ml izotenik suya 3 damla ventolin dedi. Cortait de 12 saatte bir aynı şekilde bana biraz az geldi altıncı gün hala iyileşmedi
barlasefemom Leyla0613 biz izotaniği sadece öğlen 1 bucuk ml kullandik canım sabah ve akşam budecart ve ventolin kullandık 3 güne biseyi kalmadı şükür
ipekk05 barlasefemom merhaba iburamin zero mu kullandınız bana bi doktor kullan dedi diğeri de karaciğerlerini maf edersn sakın kullanma dedi arada kaldım bebeğim üşüttü öksürüğü var
barlasefemom ipekk05 evet iburamin zero kullandım çok şükür hiç bir sıkıntı yok oğlum gayet iyi bronşit olmuştu 2 3 gün içinde tamamen iyileşti
ipekk05 barlasefemom iburamin zero sayesinde mi iyileşti acaba bizdede başlangıcı varmış doktor hava verdi evde ventolin cortair diye birde azitro antibiyotik verdi aynı şekilde siz azitronunda faydasını gördünüz mü kaç gün kullanmıştınız bide
barlasefemom ipekk05 bizede aynı şekilde verdi ben sabah öğlen akşam buhar verdim buharın 3 tane ilacı vardı antibiyotik 24 saatte bir kere iburamin de sadece akşamları verdim 3 gün kullandım iyileşti zaten oğlum hemen
barlasefemom ipekk05 yok hayır çok şükür 9 aylık oldu hiç pişik görmedik 😄 doktorunuza tekrar danışın ilaçtan mi kaynakli değil mi öğrenin
Aysimam90 Nesse haca verirken az ağlasa havayı güzel çekiyor benim kızımda oldu çok şükür atlattık bide bronşit olan bebekler çabuk hastalanır sıcak tutmak lazım geçmiş olsun