Rubab_Mommy Baby_Lena Şuan eşimle 1 2 gunluk tatil kacamaginda olmak isterdim.Bu aralar fiziken en cok da ruhen yoruldum🥲
KucukAdamm Baby_Lena Valla çok güzel , bir taraf deniz , bir taraf gözünün alabildiğine yemyeşil orman . Miss gibi hava , bide semaver yakıyoruz terasta 😌😌 Ahh ahh oğlum küçük diye gidemedim bu sene ama seneye mutlaka gideceğim 😍
Beyziikoo Baby_Lena Bir an önce kızım yanımda olsun istiyorum işten geldim eşim dışarı çıkarmış gelmelerini bekliyorumm…m😍😍😍😍😍😍
Baby_Lena Beyziikoo yaaa sız yenı baslıcaktınız demı işe post acmıstınız haber gelmıstıııı ıyı dıyor muu memnunmusunuz
Laden Baby_Lena güzel bir tatilde olmak isterdim. Tüm sevdiklerim yanımda. Kocaman bir masada oturmuşuz sohbet ediyoruz. Etrafımızda turuncu ışıklar, cırcır böcekleri… masadan kahkahalar yükseliyor. Herkes ayrı bir telden çalıyor. Ah öyle isterdim ki🥲
Beyziikoo Baby_Lena Ah canım unutmamışsın 😍 Bugün resmi olarak ilk iş günümdü karakolumda süt iznimi de konuştum sagolsun amirim iş olmadıkça yardımcı oluruz saatlerde dedi 😊 Güzeldi bakalım ileriki zamanlar ne getirir bilinmez 🤭
Bulutbey Baby_Lena eskiden arkadaşlarla her sonbahar ve ilk baharda giderdik. Onlar (bekar) hala gidiyorlar tabi. Bende fotoğraflarını beğeniyorum işte
Baby_Lena Bulutbey bekarlıgın guzel tarafları ☺️ ama olsun sızde esınuz ve yavrunuzka gıdersınız ınsalllahh
Merve50 Baby_Lena Astsubay olmuş ve görevimin başında olmayı çok isterdim şuanda ona hazırlanıyorum insAllah rabbim duamıi kabul eder 😍
Rubab_Mommy Baby_Lena Aminn derimdee hem kizimi o kadar sure birakamam hemde eşimin işinden dolayi gidemeyiz😅 1 2 gun yeter bana oper başima koyarim