Deletedmom_36 Baby_Lena Esim ve kizimla trabzonda bir koy evinin balkonunda yagmur yagarken sohbet etmek ve cay icmek isterdim 😌
Beyziikoo Baby_Lena Ah canım unutmamışsın 😍 Bugün resmi olarak ilk iş günümdü karakolumda süt iznimi de konuştum sagolsun amirim iş olmadıkça yardımcı oluruz saatlerde dedi 😊 Güzeldi bakalım ileriki zamanlar ne getirir bilinmez 🤭
MerveKayraTugra Karadeniz ya da Safranbolu da olmak isterdim bu hava da ne güzeldir şimdi oralar ahh içim eridi
Mom0911 Baby_Lena annemin yanında olmak isterdim ❤️ Bu yaz Allah nasip ederse inşallah gideceğiz çocukla , anneanneye
05012021 Baby_Lena vallahi bişey istemiyorum evde 1 gün tek başıma hiçbir şey yapmadan tv önünde battaniye ye sarılarak yatmak istiyorum 🤷♀️
Zehraayaz Baby_Lena gittim bir kere eşimle nisanliyken efsane ya köfte yemiştik vapurlarin yanastigi Yerde Tekrar gitmek nasip olur inşallah fırsat kovaliyorum valla en kısa zamanda gitmek için 🤗
HeyMoms Baby_Lena ben afyonluyum kaplıcaları sıcacık şifalı suları meşhur.siz söyleyince ben de şu an bu soğukta ne iyi olurdu diye düşündüm hamam konusunda yalnız değilsiniz😂