alpsmommmmm MiracAlpinAnnesi 3 yemek kaşığı ev yoğurdu 1 çay kaşığı zencefil yarım limon suyu 1 maden suyu bunları kavanozda çalkalayıp kahvaltıdan 1 saat önce içiyorum çok güzel ödem atıcı ve bel bölgesini inceltiyor önceden de denemiştim etkisini görmüştüm tekrar başladım bugün
MiracAlpinAnnesi Betulnur Çok güzel yemek saatlerini kendimize gore ayarlayalım olur mu ? Bol su içmeyi unutmayın günde en az 2.5 litre valla bende okadar su içemiyorum ama mecbur Birde ben leslie ve evde hareket zamanı yapıyorum
alpsmommmmm MiracAlpinAnnesi evet günde 1 kere ya akşam yatmadan önce iç yada sabah kahvaltıdan 1 saat önce tercih sana kalmış ben sabah içiyorum
MiracAlpinAnnesi Sclfhm Malesef ama ben onu incelttim biliyormusunuz tabi sonra geri geldi de bu çömelme sporu varya o çok etkili kesinlikle evde adım atarken yemek yaparken su içerken bile onu yapıyordum😂
MiracAlpinAnnesi gunes03 Uyarsınız. Sadece kafada bitirin buzamana kadar yedik yeter artık 😂 Haftanın 1 günü ödül gunu
Yagmuurr MiracAlpinAnnesi günaydıııın bende 9 da uyandım ilk limonlu ılık su içtim 10 da kahvaltı yaptık bebemle beraber şimdi onu uyutuyorum az spor yapıcam 😂🖐🏼
MiracAlpinAnnesi KIZLAR AKŞAM YEMEĞİMİ YEDİM 1 SAAT SONRA YESIL ÇAY ICICEM SIMDIDE SPOR YAPİCAM YARIM SAAT KADAR SIZLER NEYAPTINIZ? @Betulnur Yagmuurr
MiracAlpinAnnesi Rahiya Emziriyorsanız iyi araştırın yeşil çayı falan bilgim yok çünkü kendinize göre uyarlayın 😂 Hurma yiyebilirsiniz öğünü fazlalastirabilirsiniz😁
Rahiya MiracAlpinAnnesi Maşallah ne kadar zamanda vermiştin..geri aldın mı yoksa ekstra kilo mu vermek istiyorsun… valla bende kilo vermek istiyorum takipte kalacağım seni 😘😘
MiracAlpinAnnesi Rahiya Valla nekadar sürede verdim bilmiyorum ama 10 kilo verdim sonra geri aldım ya ben ağzımı tutamıyorum tutsam bi hersey olacakta iste hersey azim inanç kafana koy gerisi geliyo😊🌹
MiracAlpinAnnesi SultanOnur123 Yemicez tabi ama beyaz ekmek isteyen kepekli yiyebilir 1 günde sabah akşam olmak üzere 2 dilim