SANANE_ONANE71 momyshark1 82 kiloyum cnm 92 yazmışım kusura bakma yanlış oldu valla evet baslayalim cok iyi olur
momyshark1 Usraaa SANANE_ONANE71 Narem durununannesi18 barlasefemom tuem14 Asenana PoncikKaan Betulnur incidenizzz Ssmyldrm Betulnur nneslihan Sbelsrc Sbelsrc miniktavsanim Umarım yazan herkesi etiketleyebilmisimdir. Yarın ilk işimiz tartı fotosu olsun kizlar. Her pazartesi sabahları tartı fotosu atalım. İsteyenler fikir olsun diye öğünlerinide atsınlar hem motive olur birbirimize. İlerleyen vakitlerde instadanda eklesiriz. Birbirimize fikirler öneriler veririz.devamli olmak isteyenler postu takip etsinler her konuşma için herkesi etiketlemek çok zor olur ilerleyen zamanlarda. Ben kendimden başlayayım tekrar kizlar. Herkeste kilosunu boyunu hedefini yazabilir. Yaşım 24 boyum 156 kilom 61 sabah gorucez net bir şekilde. Sabahlari aç karnına sirkeli su icicem, günde en az 8 bardak su, yaptığım kürler felanda var yaptıkça paylaşırım burada. Ve son olarak kalori sayımı Leslie ve cloi yapmayı düşünüyorum 🥰
nneslihan momyshark1 bendede 1 aylık diyetisyenin yaptığı liste var, ama sadece 1 hafta uydum🥲 isteyen olursa bende paylaşa bilirim😃
durununannesi18 momyshark1 kalori sayımını nasıl yapıyorsunuz? Bu arada 66.8 hedef 55 💪 hadi bismillah 😬
tuem14 momyshark1 28 yaşındayım boyum 1.67 kılom bu sabah tartıda 62.8 çıktı hedefim 58 olsam yater morundayım😂
annelikhalii momyshark1 bende her gün leslie 3 mil yapıyorum insallah faydasını görürüz cok ter attiriyor😊😊
nneslihan momyshark1 başarırız😍 bende 58 kiloyum. Eski kilom 53 e ulaşmak istiyorum ulaşamaz isemde biraz göbek, birazcıkta popodan gitse çok güzel olacak😃
momyshark1 nneslihan nneslihan Tabiki paylaş faydalanalim bizde🥰 Çayı şekersiz icmekmi🥲 asla yapamayacağım şeylerden birisi sanırım.
nneslihan momyshark1 banada çok uzak bir ihtimal ama denene bilir🥲 birazdan ilk haftanın listesini paylaşırım🥰
nneslihan momyshark1 ben diyet listesini paylaştım gören olur inşallah, rezene çayı emziren anneler için, onun yerine bitki çayı yada normal çayda tüketilebilir