[silindi] Benimde sezeryan sorası karnımda değişik hareketler oluyor,sanki bebek hala ordaymışta hareket ediyormuş gibi hissediyorum. Arada bir oluyor normal😂
Anneysencomm Evcilkaktus bende de oluyor o hatta 2 kere karnim havaya kalkdi sanki 7 8 aylik cocuk icimde oynadi o derece hamilemiyim lannnn dedim hatta 😁 oysa hamile olsam adet olmazdim bu sekilde karnimin havaya kaklmasi icin hic yoksa 6 aylik olmasi lazim dedim kendi kendime ama arada bir uğruyor banada aynisi oluyor
YigitAlpsMom Evcilkaktus bende hala ara ara olur ama ilk sıralar çok oluyordu hamilelikle organlar yer değiştiriyor e haliyle eski yerlerini almaları zaman alır bence normal
ikierkekannesiii Evcilkaktus şuan aynı durum bende yaşıyorum dışardan da belli oluyor midemdeki sorun yüzünden oluyor ama bağırsaklarımda resmen çocuk kafası geziyor
Keremcanannesi ben doktora sordum omu rahim hamilelikte genisliyomus bagirsaklar fln sıkısiyomus ya dogumdan somra eski haline geliuomus ondnmis
Kereminannesiii Evcilkaktus gaz oluyor 2 sene geçti hala aynı ara ara sanki bebek varmış gibi dolanıyor 😅