benkullanici07 Mustafaras0906 ne alaka bebek istemesi ya 🤣🤣 benimde hep olur hamileykende olurdu hamile degilkende oluyor simdi
benkullanici07 Evcilkaktus bagirsak hareketi onlar herkeste olur oyle ama cogu kiside farkedilir kalp atisi gibi benimde bes bucuk aylik cocugum var bu ay adette olmadim 3 kere test yaptim negatif cikti hepside benimde oyle hareket ediyor korkmuyorum bildigim icin🤣
Mustafaras0906 benkullanici07 kız valla rahim bebeğe alıştıgı için tekrardan bebek istiyor doktor dedi
duyguarsddn25 Evcilkaktus 5 ay oldu dışarıdan bakıldığında belli. Olmuyordu ama bebek hareketi gibi seğirmeler oluyordu geçti
BabyAsiia Evcilkaktus Ne olursa olsun doktora görünün. Buradaki bisey olmaz yorumları içinizi rahatlatmasin lütfen. Sağlıkla ilgili konular şakaya, bisey olmazlara gelmez.
Goktugunannesiseda52 Evcilkaktus 2,5 yıl önce doğum yaptım o pıt pıt atan şey bende de var sanki hamilelikte bebek tekme atar ya onun gibi bide baktığım zaman görüyorum dışarıdan belli oluyor yani ama biraz daha kasık tarafında çok tuhaf doktora gitmeyi düşünmedim hiç
bebeksibiriyim Evcilkaktus Bende de oluyordu😂zamanla düzeliyor ya çok nadir olur artık eski şiddetinde değil
Urazmom Evcilkaktus sezeryan la doğum yaptım aynısını yaşadım. Hemşire zor bir ameliyat damarlar atıyor demişti