Durucugunannesi Fenty o kadar el kremi denedim, la Roche posay diyorum harika, tonigini de kullanıyorum müthiş
Fenty Durucugunannesi Ay kullanan çıkması güzel, yağlı cilt yazıyordu yanlış bir şey almak istemem. Mavi olan var 400 ml olan ona bakıyorum.
Siyahii Fenty zaten şuan yüksek fiyatı ben 50₺ ye almıştım. Ama 2 aydır hala bitmedi çok bereketli. Her duştan sonra sürüyorum
ayseadem Fenty fotoğraf atmasını bilmiyorum ama pompalı şişe nemlendirici losyon kıvamı daha açık nemlendirici krem normal kutulu daha yoğun kıvamlı 🤗
Mariposa Fenty tabiki oyumu la roche’dan yana kullanıyorum hiperjenik yan etki de göstermiyor öbür kozmetik nemlendiriciler ciltte kızarıklık yapabiliyor.
Fenty Mariposa Kuru cilt için yazmıyor aslında tam alıyordum ama baktım yağlı cilt içinmiş benim cildim kuru sorun olur mu?
mom554654 Fenty uriage. Benim de çatır çatır olurdu senelerdir yaşamıyorum bu sorunu. Cilt doktorum önermişti. Yaşlı yüzüme büyüteçle bakan antika bir doktordu ama çok güvenilir biriydi. Şimdi işi bıraktığına çok üzülüyorum.
Mariposa Fenty kuru ciltler icin olan formu da vardır. Bende kuru ciltler icin güneş koruyucu kremi var çok memnunum çok güzel nemlendiriyor tatlı bir parlaklık veriyor yüzüme.
mom554654 Fenty eczanelerde var. İnternette de var. Bir araştırın bana iyi gelmişti. Fransız markası.