Aselllll Fenty yüzunuz ıcın hametan pomak öneririm acayip guzrl nemlendırıyor benimde cildim cok kuru
buselidunya Fenty benim de cildim kuru özellikle hava geçişlerinde soyuluyor nerdeyse, bekarlığımdan beri dalan diye bi krem var zeytinyağlı, onu kullanıyorum iyi geliyor düzenli kullanınca deneyin isterseniz🥰
ayseadem Fenty fotoğraf atmasını bilmiyorum ama pompalı şişe nemlendirici losyon kıvamı daha açık nemlendirici krem normal kutulu daha yoğun kıvamlı 🤗
Fenty Balkizlarim Zeytin yağını oldum olası bir yerime kullanmayı sevmem, onun yerine kantoran yağı kullanıyorum. Teşekkür ederim 💐
Fenty Damla_eflin Bazı kremler de aslında bu soyulma olayı deri yenileme ölü derilerin atılma olayı iyi bir şey ama her krem bu etkiyi bu vermiyor.
Mircet Fenty hiç birine para verme hepsi çöp hiç birinin tedavi etme özelliği yok yani kremleri sürekli kullanman lazım çok yakın arkadaşım çok ünlü firmaların lablarında çalıştı al beyaz sabunu ipek keseyi bak işine diyordu😂 exipial diye bi nemlendirici var yağ bazlı olanı eczanelerde satılıyor tek çare benim için buydu
Fenty Mircet Aşırı pahalı artık gözden çıkardım birini alacağım yine belki gerçekten etkisini görürüm diye. Yüzümü nemlendirmeden ziyade biraz da olsa temizliği için bir şey bakıyorum.
Mircet Fenty senelerdir kullanmadığım ürün kalmadı kozmetik market gibi banyom😂çok ciddiyim bir sabun ve bir ipek kese sıcak bir duş 😂 ama dediğim kreme bi şans ver
Durucugunannesi Fenty o kadar el kremi denedim, la Roche posay diyorum harika, tonigini de kullanıyorum müthiş
Fenty Durucugunannesi Ay kullanan çıkması güzel, yağlı cilt yazıyordu yanlış bir şey almak istemem. Mavi olan var 400 ml olan ona bakıyorum.
Siyahii Fenty zaten şuan yüksek fiyatı ben 50₺ ye almıştım. Ama 2 aydır hala bitmedi çok bereketli. Her duştan sonra sürüyorum